Bolu'da Kalkınma Rüzgarları: Deva Partisi Köyleri Canlandırıyor... BoluNet
222

Deva Partisi Bolu'da Vaatlerini Sıraladı: Köyden Termale Kapsamlı Yenilikler!...

 

Bolu - Deva Partisi, Bolu için vaatlerini sıraladığı bir kampanya afişinde, köy hayatından sağlık turizmine kadar geniş bir yelpazede değişiklikler vaat ediyor. Bolu'nun sorunlarına çözüm getirmeyi hedefleyen partinin Genel Meclis Üyesi adayları, Bolu'nun her köşesine dokunacak projelerle öne çıkıyor.

 

Deva partisi adaylarının sıraladığı projeler, köylerin değerinin artırılmasından, altyapı ve ulaşım iyileştirmelerine, sürdürülebilir kalkınma adımlarından sağlık turizminin geliştirilmesine kadar Bolu'nun ihtiyaç duyduğu alanlara odaklanıyor. Özellikle köy kooperatiflerinin destekleneceği, yangın önlemlerinin artırılacağı ve her köye düzenli veteriner hizmeti sağlanacağı belirtiliyor. Bu sayede, köylerin üretim merkezi haline gelmesi ve bölgesel ekonomideki rolünün güçlendirilmesi amaçlanmakta.

 

Karacasu'da ise termal suyun kullanımı mevcut ve yeni yapılacak tesislere kulanımı desteklenerek bölgede turizm yatırımları teşvik edilecek ve bölgede seracılığın gelişimi için sıcak suyun kullanımına olanak tanınacak. Partinin Genel Başkanı Ali Babacan önderliğinde Bolu için düşünülen bu projeler, seçimler öncesinde Deva Partisi'nin oylarını artırmaya yönelik kritik hamleler arasında yer alıyor.

 

Partinin Bolu İl Genel Meclis üyesi adaylarından Aydın Bilgiç, Ayhan Çetin ve Recep Nuri Kaçmaz, özellikle köylerde yaşam kalitesini artırarak kırsal kalkınmada önemli adımlar atacaklarını vurguluyorlar. BoluNet olarak Bolu'daki gelişmeleri yakından takip ediyor ve size her açıdan haber sunmaya devam edeceğiz.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği