Bolu'da Kahkaha Tufanı: Cem İşçiler Sahneyi Alıyor! ...BoluNet
222

Bolu Kültür Sanat Organizasyonu Sunar: "Gülme Krizi Garantili Akşam!"

 

Gülmece rüzgarları Bolu'yu sarmaya hazırlanıyor! Komedi dünyasının parlayan yıldızı Cem İşçiler, berrak Bolu gökyüzü altında kahkahalarımızı yankılandırmak için geliyor. Tüm gözler, 17 Ocak 2024 Çarşamba günü Necip Fazıl Kültür Merkezi'ne çevrilecek. Saat 20:00'de başlayacak olan bu stand-up gösterisi, şehrin kültürel hayatına renk katmaya aday.

 

 

Bolu Kültür Sanat Organizasyonu, yenilikçi yaklaşımı ve kaliteli etkinlikleriyle biliniyor. Bu kez de mizahın doruklarına çıkacağımız bir akşam vaat ediyorlar. Biletlerinizi Kampüs Kırtasiye, Kamu Kafe gibi yerel işletmelerden ya da Biletinial üzerinden temin edebilirsiniz. İrtibat numarası olan 0545 443 37 43'ten detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Yöresel lezzetlerin sponsor olduğu bu etkinlikte, hem gülüp hem de lezzetli anlar yaşayacağınıza emin olabilirsiniz. Bolu'nun kültürel zenginliğine katkıda bulunan bu organizasyon, şehrin sanatsal kimliğini güçlendirmeye devam ediyor. Şehrimizin sanat ve kültür hayatına yön veren Bolu Kültür Sanat Organizasyonu, profesyonelliği ve mükemmeliyetçiliğiyle yine farkını ortaya koyuyor.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği