Bolu'da Huzur Dolu Kurban Bayramı Kutlamaları... BoluNet
222

Bolu Valisi Erkan Kılıç’tan Kurban Bayramı Mesajı

 

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, milletimizin manevi iklimiyle kuşatan, ortak bir ruhla kaynaştıran bu özel günü, her daim birlikte karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

 

Vali Kılıç, mesajında şunları kaydetti: “Mübarek Kurban Bayramımız; yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi kadim medeniyetimizin temellerini oluşturan değerlerin zirveye ulaştığı, manevi bir arınma ve kardeşlik bağlarımızın pekiştiği müstesna bir bayramdır. Bu bayram sadece kurban ibadetlerimizin yerine getirilmesi değil, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak onların yüzünü güldürme vesilesidir. Her bir kurban, paylaşılan her lokma, birlik ve beraberliğimizin temellerini güçlendirecektir.”

 

"Bolu’da Bayram Huzur ve Birlik İçinde Geçecek"

 

Vali Kılıç, Bolu’da yaşanan huzurun ve birliğin bayram vesilesiyle daha da pekişmesini temenni ettiğini ifade ederek, “Yüce Allah’ın bize bahşettiği cennet Bolu’muzda yaşadığımız huzurun, birlik ve beraberlik duygusunun bu bayramla daha da pekişmesini temenni ediyorum. Komşularımızla, dostlarımızla, sevdiklerimizle bir araya gelerek hep birlikte manevi atmosferini yaşayacağınız nice bayramlara sağlıkla erişmenizi diliyorum,” dedi.

 

"Trafik Kurallarına Dikkat Edilmeli"

 

Vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli tüm önlemlerin alındığını belirten Vali Kılıç, özellikle bayram sevincinin bir hüzne dönüşmemesi için seyahate çıkacak olan vatandaşların trafik kurallarına azami derecede dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Vali Kılıç, "Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına azami derecede dikkat etmelerini istiyoruz," dedi.

 

"Hoşgörü Tohumları Yeşerecek"

 

Vali Kılıç, Bolulu hemşehrilerinin ve tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutladığını belirterek, “Ülkemizin her köşesinde kardeşlik ve hoşgörü tohumlarının yeşermesine vesile olan bu manevi günlerin; başta Filistin’deki mazlumlar olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini niyaz ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum,” dedi.

 

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın bu mesajı, Bolu’da bayramın manevi iklimini ve huzurunu daha da pekiştirecek, birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkıda bulunacak. Vali Kılıç’ın bu içten dilekleri, Bolu’nun ve çevresinin bayram coşkusunu daha da artıracak nitelikte.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği