Bolu'da Gündüz Vakti Silahlı Çatışma!...BOLUNET
222

CUMHURİYET CADDESİ'NDE KANLI ÇATIŞMA: 3 YARALI!

Bolu’da sokak ortasında silahlı çatışma: 1’i ağır 3 yaralı

Bolu’da sokak ortasında silahlı çatışma: 1’i ağır 3 yaralı
Resim: İHA
 

Bolu'nun en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi Tekel Sokak'ta, günün ortasında, adeta bir film sahnesini andıran kanlı bir çatışma yaşandı. İki grup arasında bir gece önceki bir eğlence mekanında başlayan tartışma, ertesi gün sokak ortasında silahların konuşmasıyla son buldu.

Olay, saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edindiğimiz bilgilere göre, İ.G adlı şahıs, bir önceki gece eğlence mekanında tartıştığı Ö.F.A (28) ve Y.E.A (29) adlı kardeşlerle sokak üzerinde karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kısa süren bir tartışmanın ardından İ.G, yanında taşıdığı silahla iki kardeşe 7 el ateş etti. Bu saldırıda Y.E.A karnından vurularak ağır yaralandı, kardeşi Ö.F.A ise bacağından yaralandı. Ancak kurşunlar sadece onlarda kalmadı. Sokakta o esnada bulunan N.T (50) adlı bir motokurye de, yanlışlıkla isabet eden kurşunlarla bacağından yaralandı.

Yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Olayın duyulmasının hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldılar. Y.E.A.'nın durumunun kritik olduğu, yoğun bakımda tedavi altında olduğu öğrenildi.

Bolu’da sokak ortasında silahlı çatışma: 1’i ağır 3 yaralı

Resim:İHA

Polis ekipleri, olayın faili olan İ.G'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayın şokunu üzerinden atamayan bölge sakinleri ve esnaflar, böyle bir olayın gün ortasında, gözler önünde yaşanmasının tedirginliğini ve korkusunu yaşıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu olay, şehirdeki asayişin ne denli kırılgan olduğunu, sokak güvenliğinin tehdit altında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Şimdi tüm gözler, polisin bu olayı aydınlığa kavuşturma çalışmalarında. Umarız adalet en kısa sürede tecelli eder ve böyle olayların tekrar yaşanmaması için gereken önlemler alınır.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği