Bolu'da Fikri Mülkiyetin Gücü: Yaratıcılığın Korunması Eğitimi... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Marka ve Patent Eğitimi Verildi

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Vera Patent iş birliği ve İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Gizem Çaylı Yasa'nın katılımıyla "Marka, Patent Tasarım Hakları" eğitimini başarıyla gerçekleştirdi. Oda konferans salonunda düzenlenen eğitim, iş dünyasının önemli varlıkları olan marka ve patent konularında bilinçlendirme amacı taşıyordu.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, açılış konuşmasında marka ve patentin iş dünyası için sağladığı rekabet avantajını ve bu unsurların şirketlerin sürdürülebilir büyümesindeki kritik rolünü vurguladı. Alemdar, marka ve patentlerin tüketicilerin zihninde güven, kalite ve tutarlılık imajı oluşturduğunu belirtti.

 

Eğitimin ikinci bölümünde, Gizem Çaylı Yasa tarafından "Devlet Teşvikleri, Marka Kimliği Oluşturma, Fikirlerin Korunması, Uluslararası Markalaşma, Patent ve Tasarım Hakları" üzerine bir sunum yapıldı. Katılımcıların sorularıyla interaktif bir hale gelen eğitim, alınan bilgilerin pekiştirilmesiyle son buldu.

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği bu eğitim, bölgedeki işletmelerin marka ve patent konusundaki farkındalığını artırarak, rekabet güçlerini yükseltmeye yönelik önemli bir adım oldu.

 

Bu haber BoluNet için İbrahim Atalay tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, inovasyon ve Bolu'nun ticari gelişimi hakkında güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği