Bolu'da Fidye İçin Kaçırılan Çocuğun Dramatik Kurtuluşu!...BoluNet
222

Bolu'da 8 Yaşındaki Çocuğu Kaçıran Sanığın Dramatik Duruşması!

Bolu'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın yankıları sürüyor. Evinin bahçesinde masum bir şekilde oynarken, fidye amacıyla kaçırılan 8 yaşındaki Ö.B.Ö'nün kaçırılma olayının arkasındaki isim olan Onur Ö'nün duruşması nefes kesti.

Duruşma sırasında, sanık Onur Ö, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanarak savunmasını yaptı. Gözleri yaşlı bir şekilde önceki savunmalarını tekrar eden sanık, pişman olduğunu belirterek mağdur aileden özür diledi. Ancak bu özür, çocuğun ailesini tatmin etmedi. Aile, adaletin en ağır cezayı vermesini talep etti.

Cumhuriyet savcısı, sanığın işlediği suçların vahametine dikkat çekerek 25 yıla kadar hapis cezası talep etti. Ancak sanık avukatı, müvekkilinin bazı suçlamaları kabul etmediğini belirterek tutuksuz yargılama talebinde bulundu. Bu talep, mağdur ailenin avukatı tarafından sert bir dille reddedildi.

Duruşma salonunda yaşanan bu dramatik anlar, mahkeme heyetinin sanığın tutukluluk halinin devamına karar vermesiyle son buldu. Duruşma, avukatlara son savunmalarını yapmaları için ek süre verilerek ertelendi.

Bu olay, Bolu'da yaşanan ve tüm Türkiye'nin gündemine oturan bir trajediyi hatırlatıyor. 23 Ocak'ta yaşanan bu korkunç olayda, Onur Ö'nün kaçırdığı çocuğu bir iş merkezinin çatısında bağlayarak fidye istediği, ancak vatandaşlar ve bir polis memuru tarafından kovalanarak yakalandığı biliniyor.

Bu dramatik olayın ardından, tüm gözler adaletin vereceği karara çevrilmiş durumda. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan duruşma, tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği bir dava haline geldi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği