Bolu'da DEVA Rüzgarı: Yetkin'den Önemli Açıklamalar:
222

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin'in Basın ve Kamuoyuna Açıklaması

Bazı medya organları tarafından DEVA Partisi ile ilgili ısrarla gündeme getirilen “Vekil transferi” haberleri açıkça yalandır.

DEVA Partisi’nin grup kurma amacıyla vekil transferi gibi bir gündemi yoktur. Bizim gündemimiz sadece ülkemizin ve milletimizin sorunlarının çözümüdür.

Belli medya kuruluşları tarafından eş zamanlı başlatılan bu maksatlı ve yalana dayalı kampanyanın takdirini milletimize bırakıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Bolu DEVA Partisi İl Başkanı'ndan DEVA Partisi'nin "Vekil Transferi" İddialarına Destek ve Açıklama

Son günlerin en çok konuşulan gündem maddelerinden biri olan "vekil transferi" iddialarına DEVA Partisi adına yapılan açıklamalar, tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin'in bu konuda yaptığı açıklamaya, Bolu DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin'den de destek geldi.

İl Başkanı Yetkin yaptığı açıklamada, "DEVA Partisi'nin ana gündemi, vatandaşlarımızın karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm bulmaktır. Özellikle son dönemde bazı medya kuruluşları tarafından servis edilen ve partimizin vekil transferi yapacağı yönündeki haberler, gerçek dışıdır. Parti Sözcümüz İdris Şahin'in bu konudaki açıklamalarına tamamen katılıyorum ve bu asılsız haberleri yapan kuruluşları milletimizin takdirine bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi'nin Bolu'daki çalışmalarını da değerlendiren Yetkin, "Bolu'da DEVA Partisi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlıyız ve bu sorunlara çözüm üretmek için varız. Medyanın yaratmaya çalıştığı algı operasyonlarına kapılmadan, gerçeklerle yüzleşmek ve doğru bilgiye ulaşmak adına tüm Bolulu hemşehrilerimizi partimizin resmi açıklamalarını takip etmeye davet ediyorum." dedi.

Son olarak Yetkin, "DEVA Partisi olarak, ülkemizin geleceği için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bolulu hemşehrilerimizden aldığımız güçle, Türkiye'nin daha iyi bir geleceğe sahip olması için var gücümüzle çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Nadir Gürkan Yetkin'e, Bolu DEVA Partisi'nin çalışmaları hakkında verdiği bilgiler ve desteği için teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği