Bolu'da Deva Rüzgarı: Mahalle Mahalle Yenilikçi Siyasetin İzleri... BoluNet
222
 
Bolu'nun Yenilikçi Ruhu: Deva Partisi'nin Dokunuşu

 

Bolu'dan Yankılanan Değişim Rüzgarı: Deva Partisi Sahada

 

 

Siyasetin monoton akışına dinamizm katan Deva Partisi, Bolu'nun her köşesine umut serperek, mahalle mahalle, sokak sokak, yürek yürek dokunuyor. Günümüzün yeniliklerini benimseyen, cesur adımlar atan bu öncü hareket, Bolu'da ses getiriyor.

 

 

13 Şubat 2024 Salı günü, Bolu'nun manevi haritasında öne çıkan Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Atlan, Sümer Mahallesi'nin deneyimli Muhtarı Mehmet Şentürk ve Seyit Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu'nun ardından, Tepecik Mahallesi'nin çalışkan muhtarı Mehmet Çetin ile bir araya gelen Deva Partisi'nin önde gelen isimleri, halkın sesine kulak verdi. Bu anlamlı ziyaretler zincirine, Borazanlar Mahallesi'nin sevilen muhtarı Şevki Gündüz de dahil oldu. Gündüz, mahallesinin sıcak ve samimi ortamında, Deva Partisi heyetini ağırlayarak, halkın sesini siyasetin zirvesine taşıdı. Belediye başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin ve il başkanı Reşat Ateş'in liderliğindeki parti heyeti, halkın derdini dinleyerek, çözüm yollarını tartıştı.

 

 

Gelenekten Geleceğe: Deva'nın İzinde Bir Bolu Portresi

 

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, Deva Partisi'nin Bolu'daki etkili varlığı, halkın içinden biri olarak siyaset sahnesindeki yerini sağlamlaştırıyor. Siyasi arenada sıkça karşılaştığımız üstünkörü ziyaretlerin aksine, Deva Partisi'nin ziyaretleri, derinlemesine sorun tespiti ve çözüm odaklılığı ile halkın sesine kulak veriyor.

 

Bir yandan halkın içinden gelen bu sesler, Deva'nın siyaset tarzını şekillendirirken, diğer yandan da Bolu'nun yerel dinamiklerine hakim bir yönetim anlayışının temellerini atıyor. Deva Partisi, tüm Türkiye'nin gözlerini Bolu'ya çevirmesini sağlayacak bir seçim kampanyası yürütüyor.

 

 

Deva'nın Fısıltısı: Bolu'da Yankı Bulan Sözler

 

Muhtarların, kendilerini 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde görmek istemeleri, ücretlerinin maaş olarak düzenlenmesi talepleri, aslında daha geniş bir resmin parçaları. Bu talepler, yerel yönetimlerde köklü bir dönüşümün işaretleri olarak okunabilir.

 

 

Deva Partisi, bu ziyaretlerle sadece mahallenin sesini duymakla kalmıyor, aynı zamanda Bolu'nun kalbine dokunuyor ve onun nabzında atıyor. Bolu'nun çehresini değiştirecek olan bu adımlar, sadece seçim vaadi olmanın ötesinde, somut değişimlerin müjdecisi.

 

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği