Bolu'da DEVA Fırtınası: Babacan ve Yetkin'den Umut Turu... BoluNet
222

Bolu, DEVA Partisi'ni Coşkuyla Karşıladı: Babacan ve Yetkin'e Sevgi Seli

 

DSC04971@0-5x  

 

Bolu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde DEVA Partisi'nin dinamizmini ve umudunu yaşadı. Partinin Belediye Başkan adayı ve meclis üyelerinin tanıtımı için şehre gelen Genel Başkan Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, Bolu'nun batı çıkışında partililer tarafından yoğun sevgi ve tezahüratlarla karşılandı. Seçim otobüsüyle yapılan şehir turunda, Babacan ve Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin, Boluluların coşkusuyla buluştu. Vatandaşların, "Kurtarıcımız olacaksın, sana güveniyoruz ve destekliyoruz" sözleriyle karşılanan ikili, şehrin her köşesinde sevgi gösterileriyle selamlandı.

 

  

  

 

 

Özellikle Tabaklar Hamamı önünde düzenlenen lokma dağıtımına katılan Babacan ve partililer, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkla ve esnafla sohbet eden Babacan, desteklerini istedi. Parti binasında yapılan basın toplantısında, Nadir Gürkan Yetkin'in adaylığı resmen Bolu halkı ve basınına duyuruldu. Babacan, iktidarın icraatlarına eleştirilerini sıralarken, belediyecilik anlayışında etik kurallarının önemine vurgu yaptı ve yönetim anlayışlarını "sarı kart" göstererek protesto etti.

 

  

 

 

 

  

  

 

Basın toplantısında, Bolu halkının ve basınının adaylara destek olması gerektiğini vurgulayan Babacan, ülkenin gelecek yönetim anlayışı için bunun çok önemli olduğunu belirtti.

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ziyaretiyle siyasi bir canlılık yaşadı. Bolu'nun tarım, sanayi ve turizm potansiyeline dikkat çeken Babacan, şehrin doğal ve ekonomik kaynaklarının etkin kullanılmasının önemini vurguladı. Abant Gölü, Yedigöller, Gölcük Tabiat Parkı gibi doğal güzelliklere sahip olan Bolu'nun, tarım ve sanayide de önemli bir potansiyel barındırdığını belirtti. Babacan, ayrıca partisinin Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin'i tanıtarak, şehrin daha yaşanabilir, dinamik ve kalkınmış bir geleceğe sahip olabilmesi için atılacak adımların yol haritasını sundu.

 

Ekonomik politikaların dengeli yürütülmesinin önemine değinen Babacan, asgari ücret ve enflasyon arasındaki ilişkinin kritik olduğunu, eğitim ve hukuk sistemine yapılan yatırımların ülkenin geleceği için şart olduğunu söyledi. Bu reformların Türkiye'nin dünya çapında rekabetçi bir konuma gelmesi için gerekli olduğunu ifade etti. DEVA Partisi'nin Bolu ve Türkiye için umut verici bir döneme işaret ettiğini belirten Babacan, Bolu'nun kalkınması için önemli adımların atılmasının gerekliliğini vurguladı.

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik eleştirilerde de bulunan Babacan, "Kadınlara laflar sıralayanlar, bir dizideki sahneye yetişme telaşına kapılıp, görevini unutanlar burada. Bolu bir kişinin siyasi çıkarlarından büyüktür" ifadelerini kullandı. Deprem riskine dikkat çeken Babacan, "Deprem öldürmüyor, kontrolsüz dikilen binalar öldürüyor" diyerek, alınması gereken önlemlere işaret etti. Emekliler ve asgari ücretlilerin ekonomik zorluklarına da değinen Babacan, gerçekçi ekonomi politikalarının önemini vurguladı.

 

Bu özel gün, Nadir Gürkan Yetkin'in doğum günü olması sebebiyle partililerce hazırlanan süpriz bir doğum günü pastası ile taçlandırıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Bolu'nun bağrına bastığı Ali Babacan ve DEVA Partisi, seçim öncesinde umut ve değişim rüzgarlarını şehre taşıdı. Şehir turundan basın toplantısına, halkla buluşmalardan doğum günü kutlamasına kadar tüm etkinlikler, Bolu halkının DEVA Partisi'ne gösterdiği ilgi ve sevginin bir göstergesi oldu. DEVA Partisi'nin, Bolu için vadettiği yenilikçi ve adil yönetim anlayışı, seçimlere doğru umut vaat ediyor.

 

 

Bolu'nun, DEVA Partisi'nin vizyonuyla daha adil, kalkınmış ve yaşanabilir bir şehir olma yolunda ilerleyebileceğini gösteren bu ziyaret, Bolu halkının ilgi ve desteğiyle son buldu. DEVA Partisi'nin seçim vaatleri ve politikaları, Bolu'da umut ve değişim rüzgarları estiriyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği