Bolu'da 360 Güreşçi Kıyasıya Mücadele Etti... BoluNet
222

Türkiye Yıldızlar Güreş Müsabakaları Bolu’da Tamamlandı

 

Türkiye Güreş Federasyonu'nun (TGF) 2024 yılında düzenlediği U17 Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Müsabakaları, Bolu'da coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Karaçayır Spor Salonu'nda yapılan organizasyona, ülkenin dört bir yanından gelen 360 güreşçi katıldı. Müsabakalarda gösterilen üstün performans ve sporcuların kıyasıya mücadelesi izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Ankara Şekerspor Kulübü Zirvede

 

Yarışmada üstün başarı sergileyen Ankara Şekerspor Kulübü, turnuvayı birinci olarak tamamladı. Kulüp, aldığı bu başarı ile güreş dünyasında bir kez daha adından söz ettirdi. Ankara Şekerspor'un güreşçileri, tüm rakiplerine karşı büyük bir mücadele örneği göstererek, şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü İkinci Oldu

 

Turnuvanın ikincisi, başarılı performansıyla dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu. Bursa ekibi, turnuva boyunca sergilediği mücadele ile güreş camiasının takdirini topladı ve kürsünün ikinci basamağında yer aldı.

 

İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü Üçüncü Sırada

 

İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Güçlü rakiplerine karşı gösterdiği direnç ve azimli performansıyla üçüncülük kupasını kaldıran Sancaktepe Spor Kulübü, turnuvanın önemli aktörlerinden biri oldu.

 

Ödül Töreni

 

Müsabakaların sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren kulüplere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

  • Ankara Şekerspor Kulübü, birincilik ödülünü TGF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Genç, TGF Sekreteri Yusuf Gümüş ve Bolu Gençlik Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer Akdoğan’ın elinden aldı.
  • Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne ikincilik ödülleri TGF Genel Kurul Başkanı Niyazi Özçelik, TGF Merkez Hakem Üyesi Sefa Özgül, Şube Müdürü Bilal Yurt ve Gençlik Spor Merkezi Müdürü İlhan Şimşek tarafından verildi.
  • İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü'ne ise üçüncülük ödüllerini TGF Baş Hakemi Tarık Erdem ve antrenörler takdim etti.

 

Bolu'da Güreş Heyecanı

 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular, aileleri ve izleyiciler Bolu'da buluşarak güreşin heyecanına ortak oldular. Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda, genç güreşçilerin gelecekte ulusal ve uluslararası arenalarda da adlarını duyuracaklarına olan inanç bir kez daha pekişti.

 

Güreş Federasyonu'ndan Teşekkür

 

Türkiye Güreş Federasyonu, turnuvaya katılan tüm sporculara, antrenörlere ve destekçilere teşekkür ederek, güreş sporunun gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Bolu'nun güreş sporuna verdiği destekten ötürü Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne de özel teşekkürlerini iletti.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği