Bolu CHP Milletvekili Ateş'ten Sert Uyarılar ve Övgüler!...BoluNet
222

Türker Ateş'ten AB Pazarı ve Karbon Takibi Uyarısı!

Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AB pazarında 1 Ekim itibarıyla başlayacak olan altı sektördeki karbon takibi yükümlülüğüne dikkat çekti. Ateş, "Öne çıkan pazarımızdaki değişim süreci, bizim açımızdan da kritik önemde ancak yeterli hazırlık yapılmış değil" ifadelerini kullandı. İhracatçıların kısa süre içinde karbon vergisiyle tanışarak fiyat rekabetçiliğinde darbe alacaklarına vurgu yaptı.


Öğretmenlerin Sesi Türker Ateş Oldu!

Milletvekili Ateş, mülakat sürecinin binlerce öğretmenin umudunu tükettiğini belirtti. "Emekle kazandıklarını, torpille, kayırmacılıkla kaybetmek istemeyen öğretmenlere kulak verin" çağrısında bulundu.


25. Beypiliç Yetiştirici Semineri Açılışı Türker Ateş İle Gerçekleşti

Geleneksel hale gelen Beypiliç Yetiştirici Semineri'nin 25. yılında açılış konuşmasını Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş gerçekleştirdi. Ateş, seminerin kanatlı hayvancılık sektörü için yeni açılımlar getirmesini temenni etti ve bu yılın da sektör için verimli geçmesini diledi.


Gerede Çayı'nda Kirlilik Alarmı!

Gerede Çayı'nda yaşanan kirlilik sorununa dikkat çeken Ateş, köylülerin seslerini yetkililere duyuramadığını belirtti. Daha önce verilen sözlerin tutulmadığına vurgu yapan Ateş, kirliliğin bir an önce çözülmesi için köylülerin sesi olacağını ifade etti.


Bolu'da Eğitime Destek!

Bolu Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında Opet Petrolcülük A.Ş. tarafından yaptırılan Opet Mengen Pazarköy Cezmi Bilgin Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışında duyduğu mutluluğu paylaşan Ateş, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk'ü kutladı ve başarılar diledi.

 

BoluNet Gözüyle Türker Ateş,

Doğa, Eğitim ve Ekonomi Üzerine Parlak Çalışmalar

Bolu, tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve sıcak insanlarıyla tanınan bir şehir. Ancak son zamanlarda Bolu'nun adını sıkça duyduğumuz bir diğer sebep var: Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş. BoluNet olarak, Ateş'in Bolu adına gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ediyor ve büyük bir takdirle izliyoruz.

AB pazarındaki karbon takibi yükümlülüğü konusunda yaptığı uyarılarla, ihracatçılarımızın yanında olduğunu gösteren Ateş, aynı zamanda eğitim konusundaki hassasiyetiyle de takdir topluyor. Bolu Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında gerçekleşen eğitim yatırımlarını destekleyen ve bu alandaki gelişmeleri yakından takip eden bir milletvekili olarak, Ateş'in Bolu'nun eğitim seviyesini yükseltme konusundaki çabalarını görmekten mutluluk duyuyoruz.

Gerede Çayı'ndaki kirlilik sorununa dikkat çekerek, halkın sesi olma sözünü veren Ateş, bu konuda da Bolu halkının yanında olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca, Beypiliç Yetiştirici Semineri'nde yaptığı açılış konuşmasıyla kanatlı hayvancılık sektörüne verdiği destek, Bolu'nun bu alandaki potansiyelini en üst seviyeye taşıma hedefini ortaya koyuyor.

Ancak Ateş'in doğa konusundaki hassasiyeti de göz ardı edilemez. Kızıl geyiklerin vurulması olayına karşı duyarlılığını gösteren Ateş, TBMM'ye verdiği soru önergesiyle bu konuda da adım atmıştır. Doğanın korunması ve sürdürülebilirliği konusunda da Bolu'nun yanında olan Ateş, bu alanda da takdiri hak ediyor.

BoluNet olarak, Türker Ateş'in Bolu adına gerçekleştirdiği bu değerli çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bolu'nun geleceği için harcadığı çaba ve enerji, şehrimizin daha parlak bir yarına sahip olmasını sağlayacak. Bolu'nun yıldızı Türker Ateş, çalışmalarıyla şehrimizi gururlandırıyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği