Bolu Belediyesi'nde Söz Savaşları: Yemin ve Tepkiler... BoluNet
222

Bolu'da Yemin Krizi: Tanju Özcan ve Rasim Ozan Kütahyalı Arasında Söz Düellosu

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı arasında sosyal medyada başlayan söz düellosu, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. Özcan'ın görevine başlarken yaptığı Kur'an-ı Kerim yemini, tartışmaların fitilini ateşledi.

 

Tanju Özcan, göreve başlama töreninde Kur'an-ı Kerim üzerine yemin ederek Bolu halkına hizmet sözü verdi. Bu durum, bazı kesimlerce takdirle karşılanırken, bazıları tarafından eleştiri konusu oldu. Rasim Ozan Kütahyalı, Özcan'ın bu eylemini sert bir dille eleştirerek, Özcan'a yönelik ironik bir tweet attı. Kütahyalı, Özcan'ın laiklik ilkesine aykırı davrandığını ve dini sembollerle siyaset yapmakla suçladı.

 

Özcan ise Kütahyalı'nın suçlamalarına Twitter üzerinden cevap verdi, kendisine atılan iftiralara ve haksız suçlamalara karşı çıktı ve hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

 

Bu sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar, Türkiye'nin siyasi gündemine damgasını vurdu. Özcan ve Kütahyalı'nın karşılıklı atışmaları, kamuoyunda büyük ilgi çekti ve siyasi tartışmaların daha da alevlenmesine neden oldu.

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki bu çatışma, siyasi sahnede derin bölünmelerin ve çekişmelerin sadece bir yansımasıdır. Her iki tarafın da kendi tabanlarını pekiştirme ve medyada gündem oluşturma çabaları, Türkiye'nin siyasi dinamikleri içindeki çeşitliliği ve çatışmayı gözler önüne seriyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği