Bolu Belediyesi Cuma günü 18 mahallede ücretsiz fidan dağıtacak
222

Bolu Belediyesi yoğun talep gören fidan dağıtımına devam etme kararı aldı. Belediye ekipleri, Cuma günü (yarın) 18 mahallede eş zamanlı olarak vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtacak

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Bolu Belediyesi tarafından belediye önünde gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliği büyük ilgi gördü. Dağıtılan meşe fidanları kısa sürede tükenmesi üzerine Bolu Belediyesi, etkinliği sürdürme kararı aldı. Bu kapsamda 24 Mart Cuma gününden (yarın) itibaren mahallede de fidan dağıtımı yapılacak.
Gerçekleşecek fidan dağıtım etkinliğine ilişkin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bilgilendirme yaptı. Bilgilendirmede, “Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen fidan dağıtımına, halkımızın yoğun talep ve isteği dolayısıyla devam edilecektir. Bu kapsamda 24 Mart 2023 Cuma günü Karacaağaç, Kuruçay, Ovadüzü, Aşağısoku, Yukarısoku, Küçükberk, Salıbeyler, Kasaplar, Civril, Kürkçüler, Seyit, Karaköy, Dağkent, Çıkınlar, Paşaköy, Tepecik, Sümer ve Yenimahalle Mahallelerinde, muhtarlıkların belirlediği bölgelerde fidan dağıtımı yapılacaktır. Diğer mahallelerde ise fidan dağıtımları ilerleyen günlerde devam edilecektir. Dağıtım yapılan mahallelerde ikamet eden ve fidan almak isteyen vatandaşlarımız, detaylı bilgi için mahalle muhtarları ile iletişime geçebilirler.” denildi.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği