Bolu Belediye Başkanı Özcan, İYİ Parti Flörtü mü Başladı?...BoluNet
222

Özcan'ın Valsi İYİ Parti ile mi?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihraç edildiği CHP'den sonra siyasi geleceğini ne şekilde çizeceğini henüz net bir şekilde ifade edemese de, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu'nun ziyareti, Özcan'ın hangi yönde hareket edebileceğine dair ipuçları sunuyor. Ancak Bolu halkının gerçekten Tanju Özcan'ı hangi parti çatısı altında görmek istediğine dair net bir cevap henüz yok.

Tanju Özcan, CHP'den ihraç edildikten sonra gelişen süreçte bol bol meydan okuma fırsatı bulmuştu. Ancak, belediye başkanlığına tekrar aday olacağını ifade ettiği bu süreçte Özcan'ın söylemleri ve eylemleri arasında ciddi bir uyumsuzluk olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özcan'ın "siyaset dinamik bir yapıdır" şeklindeki açıklamaları da, siyasi manevralarına açık kapı bıraktığını gösteriyor.

Özcan'ın CHP'den ihraç edilmesi ve ardından gelişen süreçteki tutarsızlıklar, Bolu halkı nezdinde onun ne kadar güvenilir bir siyasetçi olduğu konusunda soru işaretleri oluşturmuş durumda. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu'nun ziyareti ise, İYİ Parti'nin Tanju Özcan'ı sahipleneceği şeklinde yorumlanabilir. Ancak, bu ziyaretin ve olası bir ittifakın Bolu halkına ne kadar inandırıcı geleceği, Özcan'ın siyasi kariyerinin nereye evrileceğini belirleyecek anahtar faktör olacak.

Özetle, Tanju Özcan'ın siyasi geleceği hala belirsizliğini korurken, İYİ Parti'nin bu kargaşada nasıl bir rol alacağını zamanla göreceğiz. Bolu halkının nezdinde Özcan'ın güvenilirliği ise giderek sorgulanır bir hal alıyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği