Bolu Bayramlaşmasında Gönüller Bir, Eller Semada...BoluNet
222

Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın Bayram Mesajı ve Bayram Namazındaki Birliktelik: Bolu'nun Manevi Yükselişi

 

Bolu, Ramazan Bayramı'nın ilk ışıklarıyla birlikte, manevi bir huzur ve derin bir sevincin sarhoşluğunu yaşıyor. Vali Erkan Kılıç'ın gönderdiği bayram mesajı, bu anlamda kentin ruhunu ve bayramın mahiyetini yansıtan bir örneğe dönüştü. Vali Kılıç'ın mesajında vurguladığı gibi, Ramazan ayının sonunda Bolu halkının birliğini, dilimizdeki güzel sözü ve gönüldeki sevgiyi taçlandıran Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu her birimizin yüzünde okunuyor.

 

 

Valilik programı çerçevesinde düzenlenen mesai düzenlemeleri de bayramın ruhuna uygun bir şekilde Bolu halkının hizmetine sunuldu. Resmi duyuru, mesai saatlerinin bayram süresince nasıl uygulanacağı konusunda vatandaşlara rehberlik ediyor. Bu düzenlemeler, her kesimden Bolu sakini için bayram namazının eda edilebilmesi ve aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirebilmeleri için elverişli bir ortam sağlıyor.

 

Bayram namazının kılındığı Yıldırım Bayezid Camii'nde ise Bolu'nun birlik ve beraberlik ruhu, Vali Kılıç'ın cemaatle yaptığı bayramlaşma ile perçinlendi. Namazın ardından gerçekleşen bu buluşma, samimi tebessümler ve sıcak selamlaşmalar ile Bolu'nun manevi atmosferini daha da güçlendirdi. Vali Kılıç, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, “Bu bayram, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeli, yoksulumuzun yanında, gariplerin gönül köşklerinde yer almalıyız” dedi ve Bolu halkına birlik içinde, kardeşçe yaşamanın önemini vurguladı.

 

 

Valilikten yapılan açıklamalarda, Bolu'nun gerek bayram namazında gerekse günlük hayatta, birlikteliğin ve dayanışmanın önemine vurgu yapılıyor. Vali Erkan Kılıç'ın liderliğinde, Bolu'nun manevi yükselişinin sadece bayramlarda değil, her gün yaşanması gereken bir olgu olduğu mesajı veriliyor. Valilik, Ramazan Bayramı'nı kutlayan tüm vatandaşlara huzur ve sağlık diliyor. Aynı zamanda, bu bayramın, Filistin'deki Müslüman kardeşlerimize de barış ve huzur getirmesini temenni ediyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği