Bolu Atatürk Stadyumu'nda Nefesler Tutuldu: Boluspor'un Umudu 2-1'le Söndü...BoluNet
222

Boluspor'un Hüzün Gecesi: Gençlerbirliği, Playoff Hayallerini Canlı Tutuyor.

 

Bolu - Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında kendi evi Bolu Atatürk Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni ağırladı. Bolu ekibi, zorlu mücadeleden 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yaşadı. Maçta Boluspor'un tek golünü Daniel Avramovski kaydederken, Gençlerbirliği'nin gollerini Amilton ve Melih Bostan attı. Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 43'e çıkararak play-off umutlarını sürdürdü. Boluspor ise bu mağlubiyetle galibiyet hasretini 4 maça çıkararak 43 puanda kaldı.

 

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Gençlerbirliği'nin attığı gollerle mücadelede üstünlüğü ele geçirdi. Boluspor, maçın kalan dakikalarında beraberlik golü için baskısını artırdı ancak aradığı golü bulamadı.

 

Trendyol 1. Lig 28. haftasında Boluspor sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği’ne 2-1’lik skorla mağlup oldu.(İHA)

 

 

 

Maçtan dakikalar

 

55. dakikada ceza sahasına gelen topla buluşan Amilton’un kaleci Çağlar ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

 

57. dakikada kontratakla gelen Boluspor’da ceza sahası içerisinde topla buluşan Petar Gigic’in şutunda kaleci Ertuğrul gole izin vermedi.

 

66. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan Melih Bostan’ın şutunda kaleci Çağlar topu elinden kaçırınca meşin yuvarlak filelere gitti. 2-0

 

90. dakikada ceza sahasına giren Camara’ın pasında Avramosvki topu ağlara yolladı. 2-1

 

 

 

Hakemler: Yasin Kol, Sezgin Çınar, Selim Şenöz

 

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Ercan Coşkun (Ercan Coşkun dk.70), Oğuz Kağan Güçtekin, Tunahan Çiçek (Hüsamettin Yener dk. 81), Jefferson (Kubilay Sönmez dk. 70), Daniel Avramovski, İshak Karaoğul (Hakan Bilgiç dk. 45), Petar Gigic (Idrissa Camara dk. 89)

 

Yedekler: İsmail Çipe, Batuhan İşçiler, Kerem Paykoç, Safa Kınalı, Abdoulaye Diarrassouba

 

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

 

Gençlerbirliği: Ertuğrul Çetin, Oğuzhan Berber, Francis Nzaba, Yasin Güreler, Yiğit Efe Demir, Alperen Babacan, Rahman Buğra Çağıran (Elias Durmaz dk. 72), Ensar Kemaloğlu, Bentley, Amilton (Jimmy Durmaz dk. 86), Melih Bostan (Mustapha Yatabare dk. 77)

 

Yedekler: Orkun Özdemir, Özgür Çek, James Lea Siliki, Elias Durmaz, Jimmy Durmaz, Özgür Baran Aksaka, Arda Temur, Musa Çağıran, Oltan Karakullukçu

 

Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu

 

Goller: Avramosvki (dk. 90) (Bolu), Amilton (dk. 55), Melih Bostan (dk. 66) (Gençlerbirliği)

 

Sarı kartlar: Oğuz Kaan Güçtekin, Hakan Bilgiç (Boluspor), Elias Durmaz (Gençlerbirliği)



Trendyol 1. Lig: Boluspor: 1 - Gençlerbirliği: 2

Boluspor cephesinde maç sonrası hayal kırıklığı hakimdi. Ev sahibi ekip, önümüzdeki maçlarda bu yenilgiyi telafi etmek ve yeniden çıkışa geçmek için çalışmalarını sürdürecektir. Öte yandan, Gençlerbirliği için bu galibiyet, üst sıralara tırmanma adına önemli bir adım oldu.

 

Boluspor ve Gençlerbirliği'nin bu mücadelesi, Trendyol 1. Lig'de heyecanın ve rekabetin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. Her iki takım da gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar elde etmek için mücadelelerine devam edecek.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği