Bolu, 23 Nisan’da Melek Mosso Konseriyle Şenlenecek... BoluNet
222

Melek Mosso, 23 Nisan'da Bolu'da Sahne Alacak: Çocuk Bayramı'na Müzikal Bir Kutlama

 

Gençlerin ve müzikseverlerin gözde isimlerinden Melek Mosso, sahne performansıyla bilinen enerjisi ve samimi tarzı ile geceye damga vuracak. Repertuarında yer alan sevilen şarkılarını seslendirecek olan Mosso, katılımcılara unutulmaz bir bayram gecesi vaat ediyor.

 

Haydi Bolu! Oyuncağını Kap, Melek Mosso Konserine Gel: Bolu Belediyesi'nden Depremzede Çocuklar İçin Anlamlı Kampanya

 

Bolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Melek Mosso'nun vereceği konserde, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen çocuklar için oyuncak ve boyama kitabı toplama kampanyası düzenliyor. Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, toplanan hediyeleri 23 Nisan'dan sonra deprem bölgesindeki çocuklara göndermek amacıyla gerçekleştirilecek.

 

Kampanya, 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen büyük depremde zarar gören çocukları sevindirmek için düzenleniyor. Bolu Belediyesi, 23 Nisan Salı günü Karaçayır Konser Alanı'nda gerçekleşecek olan Melek Mosso konserinde bağışlanacak olan oyuncak ve kullanılmamış boyama kitaplarını toplayacak.

 

Bolu Belediye Başkanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu kampanya ile deprem bölgesindeki çocuklarımıza küçük de olsa bir neşe kaynağı olmak istiyoruz. Tüm Boluluları bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve destek olmaya davet ediyorum. Gelin, bu özel günde hep birlikte çocuklarımızın yüzünü güldürelim," dedi. Belediye, kampanyanın aynı zamanda toplumda farkındalık yaratmayı ve birlik duygusunu güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti.

 

 

Etkinliğe girişlerin ücretsiz olacağı ve konser alanının geniş yerleşim düzeni ile her yaştan katılımcıya uygun bir ortam sunacağı ifade edildi. Bolu Belediyesi, tüm şehir halkını ve çevre ilçelerden gelen ziyaretçileri de kapsayacak şekilde geniş çaplı bir davetiye yayınladı.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

 
 
 
 
br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği