Bolu 100. Yıl Fuarı ile Göz Kamaştırıyor: Türkiye'nin Dört Bir Yanından Ziyaretçi Akını!...BoluNet
222

BOLU, CUMHURİYETİN 100. YILINDA TICARETİN ZİRVESİNDE

Bolu, Cumhuriyetimizin 100. yılında, tarihinde bir ilke ev sahipliği yaparak, 100. Yıl Bolu Fuarı'nın kapılarını ziyaretçilere açtı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın vizyonu ile hayata geçen bu büyük organizasyon, Bolu Belediyesi Kalıcı Konutlar Fuar Alanı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor

.

Gözlerin Türkiye'nin dört bir yanından Bolu'ya çevrildiği bu özel günün açılış töreninde; ilimizin ve ülkemizin önde gelen isimleri bir araya geldi. Valimiz Erkan Kılıç, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, üniversite rektörümüz ve diğer değerli katılımcılar, bu tarihi günü kutladı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar'ın etkileyici konuşmasında; fuarların, Bolu'nun ve Türkiye'nin ticari potansiyelinin gelişimi için ne kadar kritik bir rol oynadığına değindi. Alemdar, "Fuarlar, firmalarımızın ürettiğini tanıtıp-satabilme noktasında en iyi organizasyonlardır." şeklindeki sözleri ile fuarların ticari önemini vurguladı.

Belediye Başkanı Tanju Özcan ve milletvekilleri de, Bolu'nun bu tarihi gününde duydukları gururu dile getirerek, fuara emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Sponsor firmalara takdim edilen plaketlerin ardından, fuarın açılış kurdelesi coşkuyla kesildi ve stantlar ziyarete açıldı.

Gıda, tarım, hayvancılık, yapı, mobilya ve ev tekstili sektörlerindeki öncü firmaların en iyi ürünlerini sergilediği bu fuar, 24 Eylül 2023 Pazar gününe kadar her gün ziyaretçilerini bekliyor. Bolu halkının yanı sıra tüm Türkiye'yi bu özel etkinliğe davet ediyoruz.

İbrahim Atalay - BoluNet 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği