BİZİM İSMAİL'in BAŞARISI...
222

Ülkü Ocakları Bolu eski İl Başkanı, Türk Enerji Sen Bolu ile Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, memurluk görevinden istifa ederek MHP’den Bolu milletvekili adayı olan, İSMAİL AKGÜL, Milletvekilliği seçimlerinde MHP'nin Bolu Milletvekili olarak meclise girmeyi başardı.

Bizim İsmail olarak Bolu Halkından oy isteyen Akgül, halkın sevgisini ve desteğini alarak, Ankara'ya gitmeye hak kazandı. MHP'nin bu başarısı bir ilk olarak da tarihe geçti.

Seçim sürecinde seçmenlerine vaat etmiş olduklarının arkasında duracağını da her zaman ifade eden, yeni Bolu Milletvekilimizi BOLUNET Ailesi olarak bizde tebrik eder, başarılar dileriz. YOLUN AÇIK OLSUN.

10 Mayıs 1986 yılında Bolu’nun o zaman köy olan Karacaağaç Köyünde dünyaya gelen İsmail Akgül. İlkokulu Karacaağaç Mahallesinde, Ortaokulu Gazipaşa İlköğretim Okulunda, Liseyi Bolu Atatürk Lisesinde okuduktan sonra üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesinde aldı. Şu an kamu personeli olarak görev yapan Akgül, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bir dönem başkanlık yapmış şu anda ise Yeşilay Bolu Şube Başkanlığı yapmaktadır. Akgül aynı zamanda evli, iki çocuk babasıdır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği