Birlikte, Her Gün Bayram: Bolunet Ailesinin Sevgi Dolu Dünyasına Katılın!
222

Sevgili Bolunet okurları,

Bugün, dünya üzerinde bir arada yaşadığımız her bir canlıyı sevgiyle anıyor, birlik ve beraberlik ruhunu paylaşıyoruz. Bayramlar, coşkuyla kutlanan, sevdiklerimizle geçirilen, huzur ve neşenin yüreklerimizi sarıp sarmaladığı özel anlardır. Ancak unutmayın ki, bayramlar sadece belirli günlerde değil, yılın her gününde sevgi, saygı ve hoşgörü ile dolu anıları biriktirdiğimizde gerçek anlamını bulur.

Düşünün, dünyada sadece bir tane bayram olsun. İşte o zaman, o bayramın ne kadar kıymetli olduğunu, ne kadar değerli ve özel olduğunu daha iyi anlarız. Her birimiz, yılın her gününde bir bayram coşkusuyla yaşayabilme, sevdiklerimizle mutluluğu paylaşabilme ve etrafımıza ışık saçabilme gücüne sahibiz.

Yani aslında, dünyada bir tane bayram değil, milyarlarca bayram var. Her birimizin kalbinde, her birimizin yüzünde bir bayram. Ve belki de en önemlisi, bu bayramları paylaşabilmemiz, birlikte kutlayabilmemiz.

Birlikte, sevgiyle, saygıyla ve hoşgörüyle geçirdiğimiz her gün, bir bayram günüdür. Bugün, dünyada bir tane bayram olsun dediğimizde, aslında her birimizin içindeki bu bayram coşkusunu, sevgiyi, huzuru ve neşeyi paylaşma arzusunu dile getiriyoruz.

Bu özel gün vesilesiyle, siz Bolunet okurlarına, sevdiklerinize ve tüm dünyaya huzur dolu, sevgiyle kutlanan bir bayram dilerim. Unutmayın, yılın her günü sizin için bir bayram olsun. Yeter ki, sevgiyle, saygıyla ve hoşgörüyle dolu olsun.

Sevgiyle ve saygıyla, Bolunet Ailesi

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
2 GS  Galatasaray 4 4 0 12
3 İBFK  Başakşehir 4 3 0 10
4 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği