Birlikte Güçlüyüz: Şehitlerimizin Ardından Yankılanan Kardeşlik Mesajı... BoluNet
222

Kardeşliğin Şehadeti: Şehitlerimizin Ardından Birlik ve Beraberlik Çağrısı

 

Yüce İmanın Özünde Kardeşlik Yatar: Bugün, Yarın ve Daima... BoluNet

 

Muhterem Müslümanlar, bugün 19 Ocak 2024 Cuma günü, hutbenin yankıları henüz kalplerimizdeki yerini alırken, kutsal bir beraberlik çağrısını siz BoluNet okurlarına iletiyorum. Aziz vatanımızın bekası, mübarek şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımız üzerinde, birliğimizin ve beraberliğimizin kıymetini bir kez daha idrak ediyoruz.

 

Cuma hutbesinde vurgulanan ayet-i kerimede, Allah'ın sabredenlerle beraber olduğunu, Resûlü'nün hadis-i şerifinde ise müminlerin birbirini destekleyen tuğlalar gibi olduğunu anımsatıyoruz. Bu, sadece içinde bulunduğumuz coğrafya için değil, tüm ümmet için geçerli bir gerçek.

 

Kardeşlerim, dinimizin ve inancımızın çerçevesinde birleşirken, geçen hafta acı bir terör saldırısının yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Şehitlerimiz, cennetin en yüksek mertebesine ulaşırken, geride kalanlar için sabır ve metanet temenni ediyoruz.

 

Biliyoruz ki, zulme uğrayanlar ve masumların kanıyla sulanan Filistin gibi topraklarda da hak, batılı yok etmeye mahkûmdur. Zira bu, Yüce Rabbimizin vaadidir.

 

Bugün, ulvî değerlerimiz etrafında bir araya gelme ve şehitlerimizin mirasını onurla taşıma günüdür. Dualarımız, ülkemiz için, Filistin'de mazlumlar için, dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan kardeşlerimiz için.

 

Birliğimizi, kardeşliğimizi ve muhabbetimizi daim kılan Yüce Allah'a hamd olsun. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa, ailelerine sabır diliyor; milletimizin ve ordumuzun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.

 

Cumanız mübarek, birliğiniz daim, kardeşliğiniz ebedi olsun.

 

Bu derin ve samimi duygularla, BoluNet ailesi olarak, size ve tüm İslam âlemine hayırlı cumalar dileriz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği