Birlikte Güçlüyüz: Huzurun Coğrafyasından Mesajlar...BoluNet
222

BoluNet değerli okuyucuları,

Bu haftanın BoluNet Cuma mesajında, dünyanın dört bir yanındaki barış çağrısını yükseltiyoruz. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçlerde, hep birlikte kenetlenmenin, dayanışmanın ve sesimizi birleştirerek zulme karşı durmanın önemini vurguluyoruz.

"Barış ve İtidal İçin Toplu Çağrı: BoluNet'ten Sesleniş"

Muhterem Bolu halkı ve tüm insanlık,

BoluNet olarak, barışın ve huzurun peşinde olan her bireyi, ülkemizi ve dünyamızı saran kaos ve çatışma ortamına karşı çıkmaya, itidal ve birliktelik ruhu ile hareket etmeye davet ediyoruz. İslam'ın barış ve esenlik mesajını hatırlatarak, zulmün karşısında dik durmanın, adaleti savunmanın ve dayanışmanın kıymetini bir kez daha vurguluyoruz.

Dünya genelinde yaşanan acılar, çatışmalar ve haksızlıkların bir son bulması için, Erzincan'daki göçük altında kalan kardeşlerimizin acil kurtarılmasını temenni ederken, kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz. İnanıyoruz ki, birlik ve beraberliğimiz, bu zor zamanları aşmamızın anahtarıdır.

Tüm Müslüman kardeşlerimizle birlikte, "Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışalım; bölünüp parçalanmayalım." ayetinin ışığında, zulme karşı omuz omuza verelim. Barışın ve kardeşliğin yeniden hâkim olacağı günler için dua ve gayretlerimizi birleştirelim.

Bu vesileyle, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan savaş, çatışma ve doğal afetlerin son bulması için dua ediyor, barış dolu bir dünya temenni ediyoruz. Bolu'dan dünyaya, BoluNet ile global bir bakış açısıyla, tüm insanlığa barış ve itidal çağrımızı yineliyoruz.

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

Bu önemli mesajın, Bolu'dan yükselerek tüm dünyaya yayılmasını diliyoruz. BoluNet olarak, barış ve itidale olan inancımızı sürdüreceğiz ve her daim adaletin yanında yer alacağımızın altını çiziyoruz.

BoluNet, barış dolu yarınlar için haber yapmaya, doğruluk ve tarafsızlık ilkesinden ayrılmadan sesinizi duyurmaya devam edecek. Şimdi ve daima, adalet ve barış için birlikteyiz.

Saygılarımızla, BoluNet Haber Merkezi 16 Şubat 2024 Cuma

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği