Bir Günün Hikayesi: Bolu'da Yaşananlar ve Duygusal Anlar... BoluNet
222
 
 

BoluNet Gün Sonu Haberleri 04 Aralık 2023 

 

Bolu'da Siyasetin Nabzı: 40 Belediye Başkan Adayı Bir Arada Bolu'da siyasi arenada hareketlilik meclisi. AK Parti'nin başkanlığında 40 belediye başkan aday adayının bir araya gelmesi, birlik ve beraberlik içinde yürütülen seçim seçmelerin görüntüleri paylaşıldı. AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu'nun geleceği için umut dolu sözler sarf ettiğini ve partinin Bolu için tarih yazacağını belirtti .

 

Gölcük Tabiat Parkı'nda Hafta Sonu Yoğunluğu Bolu'nun doğal güzelliklerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu tatilcilerin akınına uğradı. Sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, parkın muhteşem manzaralarında vakit geçirdiler. Gölcük, kentin detayı olan yakınlığı ve doğal güzelliği ile dikkat çekiyor .

 

Bolu'da Şoke Eden Cinayet Davası Bolu'da yaşanan bir cinayet davası şehri sarsıyor. Eczacı kalfası Serdar Ergun ve ev arkadaşı Murat Kutlu'nun tedavisine devam ederken, oğullarının başı kesilerek öldürüldüğü öğrenen anne Nargüzel Kutlu'nun kaldığı öğrenildi. Bu trajik olay, Bolu halkını derinden etkiliyor .

 

Bolu, siyasetin hareketli günlerini yaşarken, doğal güzelliklerle dolu Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu tatilcilerin gözüdesi oldu. Şehirde ise bir cinayet davası halkın derinden olaylardır. Bolu'nun kalbi, bu olaylarla birlikte atıyor.

 

Gelecek Gelişmeleri Takip Edin Bolu ile ilgili tüm güncel haberler, veri analizleri ve daha fazlası için lütfen BoluNet ile bağlantıda kalın.
Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği