Bir Asrın Melodisi Bolu'da Yankılanıyor... BoluNet
222

Bolu'nun Büyüleyici Sanat Akşamı: "Yüz Yılın Ezgileri" Sizleri Bekliyor!

 

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın göz kamaştıran organizasyonu "Yüz Yılın Ezgileri", muazzam final provasını Necip Fazıl Kısakürek Konser Salonu'nun tarihi sahnesinde tamamladı. Şimdi sıra sizde, sevgili sanat dostları! Şehrin kalbinde, 21 Kasım 2023'te gerçekleşecek bu ihtişamlı gecede, Türk Sanat Müziği'nin en nadide eserleri, sizleri zamanın ötesine taşımak için hazır.

 

 

Bir sanat rüzgarı esiyor ve tüm yollar 21 Kasım 2023 Salı akşamı saat 20:00'de Bolu'nun kalbi Necip Fazıl Kısakürek Konser Salonu'na çıkıyor. Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın önderliğindeki "Yüz Yılın Ezgileri" konseri, Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerini tüm sanatseverlere sunmak üzere kapılarını aralıyor. Ve evet, bu muhteşem geceyi sizlere sunmanın en güzel yanı, etkinliğin tamamen ücretsiz olması!

 

 

Şehrin en parlak yıldızlarından biri haline gelen bu konser, müzikseverleri hem geçmişin hem de geleceğin melodileriyle buluşturacak bir zaman tüneli vaat ediyor. Ayşegül İltir’in şefliğindeki orkestra ve koronun yanı sıra, müziğin sihirli dokunuşlarını sahneye taşıyacak olan sanatçılar, bu özel akşamda sizleri bekliyor.

 

Unutamayacağınız bir sanat deneyimi için 21 Kasım 2023 Salı günü, saat 20:00'de Necip Fazıl Kısakürek Konser Salonu'nda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için acele edin, çünkü sanatın bu büyülü akşamında sınırlı sayıda koltuk var ve hepsi ücretsiz!

 

BoluNet olarak, herkesi bu eşsiz müzik ziyafetine katılmaya davet ediyoruz.
"Yüz Yılın Ezgileri"nde buluşmak üzere!

 

Ustalardan Hafızalara Kazınacak Performans: Bolu "Yüzyılın Ezgileri"nde... BoluNet

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği