Binlerce Kişi Kızık Yaylası'nda Buluştu… BoluNet
222

Kızık Yaylası Bayramı 2024: Coşku Dolu Bir Gün

 

07 Temmuz 2024 Pazar günü Bolu'nun Kızık Yaylası'nda geleneksel Kızık Yaylası Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce kişinin iştirakiyle gerçekleşen etkinlik, hem yerel halkın hem de çevre illerden gelen kişilerin katılımıyla gerçekleşti. Yayla mevlüdü sonrası, yayla köylüleri tarafından hazırlanan etli pilav ve ayran ikramı yapıldı. Lezzetle dolu bu ikram ve  etkinliklerin samimi atmosferi katılanları fazlasıyla memnun etti.

 

 

Geleneksel Lezzetler ve Coşkulu Etkinlikler

 

Mevlüt sonrası da sunulan etli pilav ve ayran, etkinliğin en çok beklenen anından biri oldu. Özenle hazırlanan yemekler, lezzeti ile katılanların takdirini kazandı. Bu lezzetli yemeklerin ardından alanda gösteri atları büyük ilgi gördü. Profesyonel biniciler tarafından yapılan gösteriler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca, katılımcılarda atlara binerek bu eşsiz deneyimi yaşama fırsatı buldular.

 

 

Çocukların eğlencesi

 

Etkinliğe katılan çocuklar için de çeşitli aktiviteler tasarlanmıştı. Uçurtma uçurarak gökyüzünü renklendiren çocuklar, alanda bulunan küçük atlı karıncalar ve futbol, voleybol gibi oyunlarıyla da eğlendiler. Çocukların neşeli halleri, etkinliğe ayrı bir renk kattı.

 

 

Halk Pazarı ve Dondurma Keyfi

 

Kızık Yaylası Bayramı'nda kurulan küçük halk pazarı, halkın alışveriş yapabileceği bir diğer mekan oldu. El yapımı ürünler, çeşitli lezzetler ve çeşitli özel ürünlerle dolu stanlar, bol miktarda mevcuttu. Günün yorgunluğunu atan halk, dondurma satıcılarının başında kuyruklar oluşturdu. Bu durum, etkinliğin sıcak ve samimi atmosferine de katkıda bulunmuş oldu.

 

 

Organizasyonun Memnuniyeti

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kızık Yaylası Mevlüdü, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüksek katılım ve sosyal faaliyetler sayesinde etkinlik, mevlüd ve ikramlar sonrasında katılımcıların övgü ve memnuniyeti ile gerçekleştirildi. Organizasyon ekibi, etkinliğin sonunda, bu geleneğin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ve daha geniş katılımlı organizasyonlarla zenginleştirileceğini belirtti.

 

 

Gelecek Yıllar İçin Beklentiler

 

Kızık Yaylası Bayramı, sadece Bolu'dan değil, çevre illerden de birçok ziyaretçiyi ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda bu etkinliğin daha da büyüyerek,Bolu turizmine katkı sağlanması da amaçlanıyor. Organizasyon, etkinliğin her aşamasında aktif rol alan gönüllü gençlerin başarılı ve koordineli hareket etmeleri mevlüd programını başarı ile aksamadan gerçekleştirilmesini sağlamakta.Bu da organizasyonunun her sene motivasyon oranını artırarak düzenlenmesini sağlamaktadır. 

 


 

BoluNet olarak organizasyon komitesinin, halka sıcak bu yaz günü mevlüd ve ikramlarından dolayı yaşattıkları güzel bir gün ardından hakettikleri övgüyü, takdir ve teşekkürlerimiz ile belirtiriz.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmış Bolu ve güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi paylaşmaktan mutluluk duyarız. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber Seçeneklerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresini yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, duygu analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen inceleyin!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği