Bilimde Kadının Gücü Bolu'da Sahneye Çıkıyor... BoluNet
222

Bolu'da Kadın ve Bilimin Işığında Bir Buluşma.

 

Bolu, kadınların emeğini ve başarılarını kutlamak için çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nde, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda, kadınların bilim dünyasındaki rolünü ve katkılarını ele alacak bir söyleşi gerçekleştirilecek.

 

Bu anlamlı günde, Prof. Dr. Okan KÜLKÖYLÜOĞLU'nun sunumuyla kadınların bilim alanındaki varlıkları ve katkıları, derinlemesine bir diyalogla ele alınacak. Etkinlik, saat 18.00'da başlayacak ve hem bilim dünyasında hem de toplumsal yaşamda kadınların öncü rollerini vurgulayacak. Bolu'nun önde gelen isimlerinin yanı sıra, her kesimden katılımcının beklediği bu etkinlik, kadınların gücüne ve toplum içindeki önemine dikkat çekecek.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bolu Şubesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinlik, A.Ş. Ortak'ın ünlü sözü "Suna kanı olmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir." ilkesinden ilham alarak, kadınların her alanda ne kadar değerli ve vazgeçilmez olduğunu gözler önüne serecek.

 

BoluNet olarak, bilim ve akademik dünyada kadınların sahip olduğu yeri ve önemi, etkinliğe olan katılımınızla daha da güçlendireceğinize inanıyoruz. 8 Mart'ta gerçekleşecek bu etkinlik, kadınların toplumda eşit ve güçlü bireyler olarak kabul edilmesinin öneminin altını çizecek ve katılımcılara ilham verici bir deneyim sunacak. Bolu'nun bu değerli buluşmasında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Kadınların bilimdeki yeri ve önemi hiç şüphesiz ki, toplumumuzu aydınlatmaya devam edecek olan bir konu olup, Bolu'nun gelişimi ve ilerlemesinde de önemli bir rol oynayacaktır.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği