Beyazın Huzurunu Bolu Dağı'nda Yaşayın... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

BoluNet Gün Sonu Haberleri - 24 Aralık 2023

 

Bolu Dağı'nda Kar Sürprizi Bolu'da, akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, D-100 karayolu Bolu Dağı kesiminde etkili oldu. Bolu Dağı'ndaki yeşil alanlarda kar kalınlığı 5 santimetreye ulaşırken, karayolları ekipleri kar küreme çalışmalarına başladı. Gün boyu devam eden sağanak yağışın ardından gelen kar, bölgeyi beyaz bir örtüyle kapladı​​​​.

 

Mum Sanatından Gölcük Tabiat Parkı Eseri Bolu'da yetenekli bir mum sanatçısı olan Merve Karakaya, Gölcük Tabiat Parkı'nın kış temasını yansıtan özgün bir mum eseri yarattı. Karakaya'nın mum atölyesi, bu yaratıcı çalışmasıyla dikkat çekiyor ve sanatsal ifadeyi farklı bir boyuta taşıyor​​.

 

Bolu'da Elektrik Kesintisi Uyarısı Bolu Merkez'de, Anadolu Caddesi, Ferah Sokak, Karabük Caddesi ve Zanaat Sokak'ta 24 Aralık Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik dağıtım şirketi SEDAŞ'ın bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak kesinti, bu bölgelerde yaşayan vatandaşları etkileyecek. Kesintiye ilişkin detaylı bilgiler ve kesintinin süresi hakkında daha fazla bilgi edinmek önem taşıyor​​.

 

Bu haberler BoluNet tarafından derlenmiştir.
Bolu ile ilgili daha fazla güncel haber ve bilgi için lütfen www.bolunet.com.tr adresini ziyaret edin.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği