Belediye Meclis Yarışında Birinci Sıradan İddialı Çıkış: Güngör Arslan... BoluNet
222

Bolu Belediye Meclisine DEVA Olacak: Güngör Arslan Sözünü Yükseltiyor.

 

Bolu – DEVA Partisi’nin önde gelen isimlerinden, deneyimli siyasetçi Güngör Arslan, Bolu Belediye Meclisi 1. sıra adayı olarak sahneye çıkıyor. TVBolu'da "Konuşuyoruz" programında Bolulu seçmenlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

GüngörArslan, DEVA Partisi'nin Bolu Belediye Meclisi adayları arasında ilk sırayı alarak, yerel siyasetteki etkisini artırmayı hedefliyor. 19 Mart Salı günü saat 20:30'da gerçekleşecek olan TVBolu programı ile seçmenlerine doğrudan ulaşacak Arslan, belediye meclisinde üstleneceği görevler ve projeler hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.

 

 

Adaylık sürecinde ve meclis çalışmalarında öne çıkan konuları, kapsamlı bir plan ve program dahilinde ele almayı planlayan Arslan, seçmenlerinin beklentileri doğrultusunda hareket etmeyi önceliklendirdiğini belirtiyor. Arslan, programda Bolu’nun sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına yönelik projelerini ve vizyonunu detaylı bir şekilde paylaşacak.

 

DEVA Partisi’nin vizyoner adayı Güngör Arslan'ın, TVBolu ekranlarında Bolu halkı ile buluşacağı program, siyasi arenada yankı uyandırmaya aday. BoluNet izleyicileri, Bolu'nun geleceği için atılacak adımları ve Arslan'ın perspektifini dinlemek üzere davet ediliyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği