Bayramda Yollar Daha Güvenli: Vali Kılıç'tan Denetim...BoluNet
222

Bolu Valisi Erkan Kılıç'tan Bayram Öncesi Trafik Denetimi

 

Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yol güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan tedbirler çerçevesinde, Anadolu Otoyolu, Gerede - Karabük Yolu ve D.100 Kara yolu üzerinde oluşturulan trafik kontrol noktalarında denetlemelerde bulundu.

 

Trafik Denetimlerinde Öncelik Güvenlik

 

Vali Kılıç, denetimler sırasında trafik personeliyle bir araya gelerek, bayram tatili süresince artan trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak alınan önlemleri ve trafik akışını inceledi. Trafik güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı ve trafik ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Vatandaşlara Hayırlı Yolculuklar

 

Denetimler sırasında yolculuk yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kılıç, güvenli bir yolculuk için alınan tedbirler hakkında bilgilendirme yaptı ve vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Ayrıca, yolculukları sırasında dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını hatırlattı.

 

Güvenli Bir Bayram İçin Trafik Tedbirleri

 

Ramazan Bayramı tatili süresince trafik yoğunluğunun artması beklenirken, Bolu Valiliği tarafından alınan tedbirler ve yapılan denetimler, olası trafik kazalarını önlemeyi ve vatandaşların güvenli bir şekilde sevdiklerine ulaşmalarını amaçlıyor. Vali Kılıç'ın bizzat gerçekleştirdiği bu denetimler, bayram tatilinin huzur ve güven içinde geçirilmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği