Başkan Yardımcıları Harıl Harıl...
222

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcılarında dur durak yok.

Seçimlere yaklaşırken Parti politikalrı doğrultusunda çalışma içinde olan Elif Esen, Helün Fırat ve Burak Dalgın'dan peşpeşe açıklamalar geldi.

DEVA PARTİLİ ELİF ESEN’DEN '6284' AÇIKLAMASI: “ANLAŞILMASI ZOR BİR ZİHNİYET, BİR AKIL TUTULMASI BU. BU ZİHNİYETİN GERÇEK İSLAM ANLAYIŞINDA YERİ YOKTUR"

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’a karşı tutum alan bir Cumhur İttifakı ile karşı karşıya olduklarını belirterek, “Şiddetten korunması gereken kadın ve çocuk yerine şiddet uygulayan erkeği mağdurmuş gibi göstermeye çabalayan, anlaşılması zor bir zihniyet, bir akıl tutulması bu. Bu zihniyetin evrensel etik ve ahlaki değerlerde ne de gerçek İslam anlayışında da yeri yoktur. Temel olan yaşam hakkının korunmasıdır” dedi.

 

HELÜN FIRAT: “TİYATRO SAHNELERİNE BAHAR GELECEK”

DEVA Partisi Kültür, Sanat ve Turizm Politikaları Başkanı Helün Fırat, Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı. Bugün (27 Mart) hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Köksal Engür’ü anarak sözlerine başlayan Fırat, “Zorlukların ve yasakların son demlerini yaşıyoruz. Bahar, memleketin dört bir yanına olduğu gibi tiyatronun sahnelerine de gelecek” diye konuştu. Fırat ayrıca mali destekleri artıracaklarını ve sanatçıların vergi yükünü hafifleteceklerini vurguladı.

 

İŞTE “YENİNİN YÜRÜYÜŞÜ” SİLİKON VADİSİNE BÜYÜKELÇİ, KAMUDA BLOK ZİNCİR, LİSELERDE GİRİŞİMCİLİK VE YAPAY ZEKÂ DERSLERİ


DEVA Partisi Sanayi, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm Politikaları Başkanı Burak Dalgın katıldığı Youtube programında sorulara cevap verdi. “Yeninin Yürüyüşü” vizyonunu anlatan Dalgın, “10 yıl sonra çok iyi bir Türkiye görüyorum. Türkiye için her zaman daha pozitifim. Dünyayla hem barışık hem yarışan, ifade, din ve vicdan, teşebbüs hürriyetlerinin kapısının ardına kadar açık olduğu bir Türkiye hayal ediyorum” dedi.

 

DEVA PARTİSİ SOSYAL MEDYA

7'den 70'e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak

#SanaSöz

---------------------------------------------------------
Türkiye’yi “Demokrasi Zirvesi”ne yine davet etmemişler. Layık görüldüğümüz lig şimdilik bu ama 14 Mayıs’tan sonra demokrasi destanı yazacağız.

Başarımız, tüm dünyada demokrasi mücadelesi verenler için umut olacak.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği