Bankamatiklerin Yeni Kralı: Prof. Dr. Meow'dan Altın Değerinde Tavsiyeler!...BoluNet
222

 Ekonomimizin Yeni Cengaveri Prof. Dr. Meow!

Türkiye'nin ekonomik sahnesinde, gümüş işlemeli tavanların altında, ceviz oyma masaların etrafında oturan ekonomistlerin aksine, meydana zarif bir adım atan ve tüm dikkatleri üzerine çeken yeni bir ekonomist: Prof. Dr. Meow! Ancak bu profesör, diğerlerinden biraz daha fiziksel müdahaleci. Neden mi? Çünkü o, parlak tüyleriyle, aslanvari patilertiyle asil bir ekonomi uzmanı!

Bankamatik önünde, altın işlemeli kartını kullanarak son kalan kredi limitini nakite çevirmeye çalışan bir beyefendinin önüne atlayan ekonomimizin cengaveri Prof. Dr. Meow, adeta bir ekonomik meydan okumada zarafetle müdahalede bulundu. Beyefendinin parmağını patisiyle nazikçe engelleyerek, "Daha dikkatli harcama yapmalısın, yoksa ekonominin dibini görürsün!" mesajını verdi.

Bu video, sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kişi tarafından "Ekonomik Meydanın Yeni Cengaveri" olarak adlandırıldı. Prof. Dr. Meow'un bu eylemi, bir yandan ekonomik krizin ciddiyetine dikkat çekerken, diğer yandan da mizahi bir yaklaşımla gündelik yaşamın ihtişam ve asaletini sergiledi.

Haliyle, ekonomi çevrelerinden gelen yorumlar da gecikmedi. "Prof. Dr. Meow, ekonomik krizin ortasında bile ihtişamla bize ne yapmamız gerektiğini gösteriyor. Belki de bize, zor zamanlarda bile asaletin ve teşrifatın gücüyle ayakta kalabileceğimizi hatırlatıyor." şeklinde yorumlar yapıldı.

Bu olay, ekonomik krizin gölgesinde yaşayanların, mizahi bir yaklaşımla da olsa, yaşadıkları zorlukları farklı bir yaklaşımla dile getirebileceğini gösterdi. Belki de Prof. Dr. Meow, bize sadece ekonomik değil, aynı zamanda hayatın kıymetini, zorlukları ve bir hareketinin ne kadar etkileyici olabileceğini hatırlatıyor.

Belki de, güleriz ağlanacak halimize!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği