BAİBÜ'de Görkemli Mezuniyet Töreni! ...BoluNet
222

BAİBÜ Tıp Fakültesi'nde Coşkulu Mezuniyet Töreni

 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Tıp Fakültesi, 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç'ın da katılımıyla düzenlenen törende, geleceğin sağlık neferleri diplomalarına kavuştu. Tören, üniversitenin konferans salonunda, ailelerin ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla büyük bir coşku ve heyecanla yapıldı.

 

Vali Erkan Kılıç, törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerin büyük bir emek ve azim göstererek bu başarıyı elde ettiklerini vurguladı. "Büyük bir emek ve azim sonucu mezuniyetle taçlandırdığınız başarınız, mesleki yaşamınızda daim olsun. Sizler, bu ülkenin ve dünyanın sağlık alanındaki umut ışığısınız ve geleceğisiniz. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum," dedi. Vali Kılıç’ın bu sözleri, öğrencilere ve ailelerine büyük gurur ve mutluluk yaşattı.

 

Nizamettin Taşdemir'e Büyük Onur

 

Törende ayrıca, fakülte birincisi Nizamettin Taşdemir'e mezuniyet belgesi Vali Erkan Kılıç tarafından takdim edildi. Taşdemir, bu onur verici anı yaşarken, arkadaşlarının ve ailesinin gurur dolu bakışları arasında ödülünü aldı. Vali Kılıç, Taşdemir’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

167 Yeni Doktor Meslek Hayatına Adım Attı

 

Bu yıl mezun olan 167 öğrenci, tıp eğitiminin zorlu ve uzun sürecini başarıyla tamamlayarak, diplomalarını aldı. Tören sırasında öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Mezuniyet töreni, öğrencilere verilen belgeler ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

Sağlık Alanında Yeni Umutlar

 

BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, "Bugün burada, yılların emeğinin karşılığını alan genç doktorlarımızla gurur duyuyoruz. Onlar, ülkemizin ve dünyanın sağlık alanındaki geleceğini inşa edecekler. Hepsine meslek hayatlarında başarılar diliyorum," dedi. Prof. Dr. Yılmaz’ın konuşması, akademisyenler ve öğrenciler tarafından büyük alkış aldı.

 

Tören sonrası Vali Kılıç ve diğer protokol üyeleri, öğrencilerle birebir sohbet ederek tebriklerini iletti ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Törene katılan aileler, çocuklarının bu anlamlı gününde yanlarında olmanın gururunu yaşadılar.

 

Geleceğe Umutla Bakan Mezunlar

 

Mezuniyet töreni, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz anılarla doluydu. BAİBÜ Tıp Fakültesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sağlık alanında nitelikli bireyler yetiştirmenin haklı gururunu yaşadı. Öğrenciler, bu önemli adımı atarak meslek hayatlarına başlarken, ülkemizin ve dünyanın sağlık alanında yeni umutları oldular.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği