BABACAN
222

Ali Babacan'dan İstanbul Mitingi yorumu:

 

"Bahara 8 kala İstanbul ile buluştuk. Milyonlar ile “Birleşe birleşe kazanacağız” dedik. Maltepe’ye gelen, bizlere eşlik eden, alanı dolduran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

 

ALİ BABACAN’DAN İSTANBUL MİTİNGİNDE ÇAĞRI: “ANNELER GÜNÜ’NDE ANNELERİMİZE BAHARI HEDİYE EDELİM”

DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ali Babacan, Millet İttifakı’nın İstanbul Maltepe’de düzenlenen mitinginde konuştu. Seçimlerin yapılacağı 14 Mayıs’ın aynı zamanda Anneler Günü olduğunu hatırlatan Babacan, “Annelerimize baharı hediye edelim. Ama annelerden de çocuklara bir hediye bekliyoruz. Demokrasiyi hediye etsinler” dedi. Ekonomide temel önceliklerinin enflasyonla mücadele olacağını açıklayan Babacan, 6 ayda kriz iklimini bitirip enflasyonu en geç 2 yılda tek haneye düşüreceklerini söyledi.

ALİ BABACAN’DAN SEÇİMDE “AÇIK FARK” VURGUSU: “ELİ AK PARTİ’YE GİTMEYENLER DESTEK VERSİN Kİ BİRİNCİ TURDA ALALIM”

Halk TV’de gazeteci Şirin Payzın’ın sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, cumhurbaşkanı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turda kazanmasını açık ara farkla hedeflediklerini söyledi. Babacan, “Seçim yaklaştıkça Sayın Erdoğan’ın yalan yüzdesi artıyor. En çok korktuğu seçim” dedi. Ekonomiye ilişkin mesajlar da veren Babacan, “Bu ekonomiyi savaşlarda terörün çok yoğun olduğu dönemde, küresel kriz döneminde yönettik. Kriz yönetme tecrübesi ayrı bir şey. Çözülemeyecek hiçbir kriz yok” diye konuştu. Babacan, Karadeniz gazıyla ilgili olarak “Ne kadar yatırım yaptınız? Piyasa değeri ne kadar?” sorularını yineledi.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği