Babacan Ailesinin Acı Günü: Ali Babacan'ın Annesi de Vefat Etti...BoluNet
222

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Annesi Güneri Babacan Vefat Etti


 

 

 

Güner Babacan İçin Cenaze Töreni Düzenlenecek


BoluNet ailesi olarak, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan'ın annesi Güner Babacan Hanımefendi'nin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumenin cenazesi, 10 Aralık Pazar günü öğle namazını müteakip Ankara Hacı Bayram Camisi'nden kaldırılacak ve Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

 

Bu acı vesileyle, merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Sayın Babacan ve ailesinin acısını paylaşır, merhumenin cenaze töreninin huzur içinde gerçekleşmesini temenni ederiz.

Güner Babacan Hanımefendi'nin ailesi, dostları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacağı bu tören, onun yaşamı boyunca gösterdiği sevgi ve şefkatin bir yansıması olacaktır.

 

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı ve Partililerden Başsağlığı Mesajları

 

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve partililer, Genel Başkan Ali Babacan'ın annesi Güneri Babacan'ın vefatı üzerine başsağlığı ve üzüntülerini dile getiren geniş bir açıklama yaptılar. Yetkin, “Bu zor günlerde Genel Başkanımız Ali Babacan ve tüm Babacan ailesinin yanındayız. Annelerimiz, hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Güneri Babacan Hanımefendi’nin vefatı hepimizi derinden üzdü” dedi. Partililer, Ali Babacan ve ailesine desteklerini ve dayanışmalarını ifade ederek, bu zor zamanlarda yanlarında olduklarını belirttiler.

 

Toplumun Her Kesiminden Taziye Mesajları

Babacan ailesinin yaşadığı bu acı kayıp, siyasi çevreler ve toplumun geniş kesimleri tarafından paylaşıldı. Çeşitli siyasi partilerden ve toplumun farklı kesimlerinden gelen taziye mesajları, Babacan ailesine destek ve dayanışma ruhunu yansıttı. Bu mesajlar, Türkiye'nin farklı noktalarından DEVA Partisi Genel Merkezi'ne ulaştı.

 

Çifte Kayıp ve Derin Üzüntü

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, babasını kaybettikten yaklaşık bir ay sonra annesini de kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. DEVA Partisi üyeleri ve taraftarları, bu çifte kayıp karşısında Babacan ailesine desteklerini sürdürerek, acılarını paylaşıyorlar ve dayanışma içinde olduklarını gösteriyorlar.

 

BoluNet'ten Başsağlığı Mesajı:
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Annesinin Vefatı Üzerine


BoluNet ailesi olarak, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan ve tüm Babacan ailesine, anneleri Güneri Babacan Hanımefendi'nin vefatı nedeniyle en içten başsağlığı dileklerimizi sunarız. Sayın Babacan'ın, babası Hilmi Babacan'ı kaybettikten sadece bir ay sonra yaşadığı bu çifte acı, tüm toplumumuz için büyük bir üzüntü kaynağıdır.

Bu zor ve acılı günlerde, BoluNet olarak Sayın Babacan ve tüm ailesine sabır ve güç diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Güneri Babacan Hanımefendi'nin anısını saygıyla anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Bu acı kaybın, Babacan ailesine ve yakınlarına sabırlar getirmesini temenni ediyor, merhumeye Allah'tan rahmet diliyoruz.

 

BoluNet olarak, bu acılı zamanda Sayın Babacan ve ailesinin yanında olduğumuzu belirtir, tüm sevdiklerine sabır ve metanet temenni ederiz.

 

Bu haberler, BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği