Avrupa Yolunda Cimnastikçilere Başkan Desteği... BoluNet
222

Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı'na Avrupa Şampiyonası Öncesi Moral Ziyareti

 

İSTANBUL – Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Avrupa Şampiyonası arefesinde İstanbul'da kampa giren Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı'nı ziyaret etti. Federasyon başkanının bu anlamlı ziyareti, sporculara moral ve motivasyon sağlarken, şampiyona öncesinde takım ruhunun pekiştirilmesine katkıda bulundu.

 

Çelen, kampta gerçekleştirdiği ziyaret sırasında sporcularla yakından ilgilendi, antrenmanları izledi ve takımın hazırlık süreci hakkında teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu. Sporculara hitaben yaptığı konuşmada, "Hepiniz ülkemizi temsil etmek için büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Avrupa Şampiyonası’nda alacağınız sonuçlar, sadece sizleri değil, ülkemizi de gururlandıracak. Tüm kalbimle başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

 

Millî takım baş antrenörü Yılmaz Göktekin'de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Federasyon başkanımızın bu ziyareti, sporcularımıza olan inancını ve desteklerini gösteriyor. Bizler de teknik ekip olarak, sporcularımızın en iyi performansı sergilemeleri için gereken her türlü hazırlığı yapıyoruz," şeklinde konuştu.

 

Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı, zorlu geçmesi beklenen Avrupa Şampiyonası için gün sayıyor. İstanbul'daki hazırlık kampı, sporcuların hem fiziksel hem de mental olarak en üst düzeye ulaşmalarını sağlamak amacıyla titizlikle sürdürülüyor. Takım, şampiyonaya giden yolda son rötuşlarını yaparken, federasyonun sağladığı destekle motivasyonlarını daha da artırıyor.

 

Bu önemli şampiyonada, Türkiye’yi temsil edecek olan Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı, ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarla göz doldurmayı hedefliyor. Şampiyonanın başlamasına kısa bir süre kala yapılan bu ziyaret, takıma olan inancın ve desteklerin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

 
 
 
br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği