Ateş'ten Duygu Yüklü 30 Ağustos Paylaşımı. Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlere Saygı...BOLUNET
222

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten 30 Ağustos Mesajı

Bolu - CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla duygu yüklü bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Ateş, paylaşımında Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin ebedi lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehitlerimizi ve milli mücadeledeki tüm kahramanları anarak saygı, özlem, minnet ve rahmet dileklerini iletti.

Ateş'in paylaşımı şöyle: "30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun... Başta Başkomutanımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı, özlem, minnet ve rahmetle anıyorum..."

Türkiye'nin en önemli zaferlerinden birini elde ettiği bu özel günde Ateş'in mesajı, birçok kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı ve olumlu tepkiler aldı. Bu tür anlamlı paylaşımların, milletimizin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği ve tarihsel değerlerimize olan bağlılığımızı tekrar teyit ettiği belirtildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zirvesi olduğunu bir kez daha hatırlatan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, bu vesileyle milli değerlerimize olan vurgusunu da yeniden dile getirmiş oldu.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği