Ateş’in Zafer Yürüyüşü: Bolu’da CHP Fırtınası... BoluNet
222

Bolu'da Yeniden Yeşeren Umutlar: CHP'nin Zaferi ve Demokrasinin Güçlenmesi

 

Bolu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından demokrasi rüzgarlarıyla yeni bir güne uyanırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bölgede ve tüm Türkiye'de önemli bir başarıya imza attı. CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, "Daha çok çalışacağız, daha çok insanımıza elimizi uzatacağız" ifadelerini kullandı. Ateş, yeniden göreve gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başta olmak üzere, il genelindeki belediye başkanlarına tebriklerini iletti ve başarılar diledi.

 

Kazanan Belediye Başkanları:

  • Tanju Özcan (Bolu Belediye Başkanı)
  • Emin Tekemen (Kıbrıscık Belediye Başkanı)
  • Ali Oral (Göynük Belediye Başkanı)
  • Doğan Onurlu (Mudurnu Belediye Başkanı)
  • Uygar Oturakdaş (Seben Belediye Başkanı)
  • Mehmet Yılmaz (Gökçesu Belde Belediye Başkanı)

 

Yeni Dönemde Belediyecilik: İlkeler ve Hedefler

 

CHP'nin Bolu'daki zaferi, halkın demokrasiye, hak, hukuk ve adaletin tesisi için duyduğu güvenin bir göstergesi olarak yorumlandı. Türker Ateş'in halka olan yakın ilgisi ve siyasetçi olarak yaklaşımı, gece gündüz demeden yürüttüğü çalışmaların karşılığını halkın gönlünde ve kalbinde buldu. BoluNet olarak, CHP ve Ateş başta olmak üzere, kazanan tüm belediye başkanlarını tebrik ederiz. Ayrıca, farklı partilerden seçilen diğer ilçe ve belde belediye başkanlarının da Türkiye ve Bolu için, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinde, ilke ve inkılaplarının önderliğinde, önce ülkemiz için sonra bölümüz için adaletli, hak ve hukuka saygılı olmalarını ve "Adalet mülkün temelidir" - Kanuni Sultan Süleyman ilkesini benimsemelerini diliyoruz.

 

Yerel seçimler, demokrasimizin temel taşlarından biri olup, adaylar halkın sesi olma, sorunlara çare bulma ve yaşam alanlarımızı daha yaşanılır hale getirme misyonu ile yola çıkmışlardır. Bu yolda gösterdikleri cesaret, azim ve kararlılık, onları bu göreve layık kılan en değerli özelliklerdir.

 

Seçimler ve Demokrasiye Katkı

 

"Ne kadar yüksekte olursan ol, yasalar senden de yüksektir." - Thomas Fuller sözü, adayların ve seçilenlerin rehberi olmalıdır. Yarın, vatandaşlarımızın vereceği kararlar, sadece adaylar için değil, tüm halkımız için önemli bir adımdır. Oyların, adil, şeffaf ve huzurlu bir ortamda kullanılması, demokrasimizin sağlığı için hayati önem taşır.

 

Sevgili adaylar, BoluNet olarak sizlere başarılar diliyor, seçimlerin ülkemiz, şehirlerimiz ve mahallelerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Unutmayın, halkın iradesi en doğru yoldur.

 

Seçmenlere ise, oylarını kullanırken, geleceklerini, çocuklarının geleceğini ve yaşadıkları yerlerin kaderini şekillendirecek kararlar verdiklerini hatırlatırız. 31 Mart yerel seçimleri, hepimiz için yeni bir başlangıç olsun. Daha güzel, daha yaşanabilir ve daha adil bir Türkiye için, sandık başına.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği