Ateş'i Durdurmak Mümkün Değil. Ateş, Ulumescit Köyü, Ziraat Odası Başkanlığı, Borazanlar Mahallesi ve Mualla Özbey'in Cenazesinde idi.
222

CHP Bolu Milletvekili Adayı Türker Ateş'ten bir ziyarette Ziraat Odasına. Hakkı Fidan ve partililerle birlikte yapyığı ziyareti,

Ateş facebook hesabında yaptığı paylaşımda: "Bolu Ziraat Odası Başkanı Sayın Selim Özer ve yönetimini ziyaret ettik. Nazik karşılamaları,ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz." dedi.

Türker Ateş, Ulumescit Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.,

Ateş:"Ulumescit de bahara hazır !" 

Ateş, "Borazanlar Mahallesi'nde vatandaşlarımız ve esnafımız ile bir araya gelerek sohbet edip dertleştik. Vatandaşlarımız 14 Mayıs için,gelecek güzel günler için oldukça sabırsız... Birlikte başaracağız Bolu !"

CHP Bolu Milletvekili Adayı Türker Ateş, elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ve Beşkavaklar Mahahallesi Muhtarı Mehmet Özbey'in eşi olan CHP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mualla Özbey'in cenaze törenine katılarak, sosyal medya paylaşımında,

Ateş, "İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyemiz Mualla ÖZBEY'i bugün son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz." dedi.

Merhumeye, Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine BOLUNET Ailsi olarak başsağlığı dileriz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği