Atatürk'ün İzinde, Sakarya'nın 102. Zafer Yılı Kutlamaları! 102 Yıl Sonra Sakarya Zaferi'nin Mesajı: Bağımsızlık ve Özgürlük!...BoluNet
222

Sakarya Zaferi'nin 102. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Ülkemizin gurur kaynaklarından biri olan Sakarya Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Bu özel gün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ne denli kuvvetli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

TC Millî Savunma Bakanlığı, bu anlamlı günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anıyor. Bakanlık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün unutulmaz sözlerine yer vererek, "Hattı müdafaa yoktur, sathi müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her kişinin toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez." ifadelerini paylaştı.

Bu özel gün, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Mücadele'nin tüm kahramanları, şehitler ve gaziler anılıyor. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün özgür bir ülkede yaşıyoruz.

Tüm yurtta düzenlenen etkinliklerle, Sakarya Zaferi'nin önemi ve tarihimizdeki yeri bir kez daha vurgulanıyor. Genç nesiller, bu zaferin hikayesini dinleyerek, atalarının kahramanlıklarını öğreniyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği