Asuman Şentürk Tekin, Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı...
222


Asuman Şentürk Tekin, kalabalık bir seçmen ve partilinin katıldığı adaylik açıklamasını Bolu Belediyesi Sosyal tesislerinde yaptı. Asuman Şentürk Tekin'in aday adaylığı açıklamasına önceki dönem Belediye Başkanı Necdet Gören, Aday adayı ve önceki dönem Belediye Başkanı Yüksel Ceylan, CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Candemir katıldı.
Asuman Şentürk Tekin, "mecliste sizin sesiniz, gözünüz, kulağınız olacağım, Bolu'nun sesini mecliste duyuracağım" dedi.
Milletvekillerini ve iktidarı eleştiren Tekin, " Son 20 yılda birçok iş yarım kaldı, Tekke barajı yarım kaldı 5 yıldır hala bitirilmesi. Çele barajı yatırım planına dahi alınmadı, 2 yıl önce boşaltılan Taşlıyayla göleti halen şu tutması bekleniyor .Ne zaman dolar ve biter Allah kerim. Güney çevre yolu ile şehri ikiye böldüler, halkımız toprağına sahip çıktı da geri adım attılar. Mudurnu , Göynük Kıbrıscık, Seben yolları halen bitirilmedi.Bu yaşananlar kader değildir."diyerek isyan eden konuşmasını dile getirdi.
Bolu insanına sırtını dayadın mı evvel Allah sırtın yere gelmez. Kadir kıymet bilir, seni mahçup etmez bende bu yüzden vekil aday adayı oldum. Bu makus tarihimizi yenmek için bu insanları mahçup etmemek için aday oldum.Biz bu coğrafyanın gerçek sahibiyiz. Ben Bolu'nun Semerkant Mahallesinde doğdum. Bolu'da büyüdüm okudum Trakya Üniversitesinden mezun oldum. 2000 yılında Mimarlık ofisimi açtım. En son Belediye Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yaptım. Şimdide Milletvekili Aday adayı olarak karşınızdayım" Eşim Aydoğan Tekin Beton Santrali işiyle uğraşmaktadır. Bolu da Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak görev yapmaktadır." dedi.


Bolu insanına sırtını dayadın mı evvel Allah sırtın yere gelmez. Kadir kıymet bilir, seni mahçup etmez bende bu yüzden vekil aday adayı oldum. Bu makus tarihimizi yenmek için bu insanları mahçup etmemek için aday oldum.Biz bu coğrafyanın gerçek sahibiyiz. Ben Akpınar mahallesinde doğdum. Bolu'da büyüdüm okudum Trakya Üniversitesinden mezun oldum. 2000 yılında Mimarlık ofisimi açtım. En son Belediye Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yaptım. Şimdide Milletvekili Aday adayı olarak karşınızdayım" Eşim Akdoğan Tekin Beton Santrali işiyle uğraşmaktadır. Bolu da Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak görev yapmaktadır." dedi.

Haber: İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği