Antalya'da Tarih Yazan Türk Cimnastikçiler: Avrupa'da Bronz Başarı!...BoluNet
222

Türkiye'nin Genç Yıldızları Avrupa'da Parladı: Aerobik Cimnastikte Bronz Zafer!

Türkiye, aerobik cimnastikte büyük bir başarıya imza attı. Busenaz Atmaca, Ekinsu Çevik ve Sıla Atçı'dan oluşan genç trio, Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda 18.450 puanla bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu. Bolulu hemşehrimiz ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, ekibi ve teknik kurulu kutladı.

Üç genç sporcu, finalde gösterdikleri üstün performansla büyük takdir topladı. Puanları, dereceleri ve teknik yetenekleriyle dikkat çeken trio, Türkiye'nin cimnastikteki yükselişini simgeliyor. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve Bolu'nun gururu Suat Çelen, Twitter üzerinden takımı ve teknik ekibi tebrik etti. Çelen'in mesajı, spor camiasında büyük yankı buldu.

Bu başarı, Türkiye'nin aerobik cimnastik alanındaki uluslararası yarışmalarda giderek artan etkisini gösteriyor. Genç sporcuların bu başarısı, gelecek için büyük umutlar vaat ediyor. Bu başarıdan sonra trio ve teknik ekip, gelecek yarışmalara daha büyük hedeflerle hazırlanacak. Türkiye'nin cimnastikteki potansiyeli ve genç yeteneklerinin gelişimi, bu sporda daha fazla başarı getirecek gibi görünüyor.

Heemşehrimiz Suat Çelen'in başkanlığındaki federasyonun, sporcuların yetişmesindeki rolü ve Türkiye cimnastiğine katkıları, bu başarıyla bir kez daha ön plana çıktı.

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği