Antalya'da Ritim, Birmingham'da Yüksek Uçuş: Türkiye'den Cimnastik Şovu! - BoluNet
222

Birmingham ve Antalya'da Türkiye'ye Madalya Yağmuru! 

 

Türk cimnastiğinin kalbi bu hafta hem Birmingham'da hem de Antalya'da attı. Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'in Twitter üzerinden paylaştığı sevinç dolu haberlere göre, Türkiye, uluslararası arenada gurur verici başarılar elde etti. Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası ve Gençler Dünya Şampiyonası'nda 6 final ve 2 madalya kazanan milli sporcularımız, Antalya'da düzenlenen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda da 5 finalde yarışarak 1 madalya elde ettiler.

 

Birmingham'daki Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası ve Gençler Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcuları, yetenekleri ve azimleriyle göz doldurdu. Toplamda 6 finalde yer alan milli sporcularımız, 2 madalya ile Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı. Bu başarının ardından gözler Antalya'ya çevrildi. Burada düzenlenen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda yine milli sporcularımız rüzgar gibi esti. 5 finalde yarışarak kürsüye çıkan sporcularımız, 1 madalya kazanarak ülkemizin adını Avrupa'da zirveye taşıdı. Bu başarılar, Türkiye'nin cimnastikteki yükselişini gözler önüne seriyor.

 

Türkiye'nin cimnastik alanında elde ettiği bu başarılar, ülkemizin spor alanındaki potansiyelini ve genç yeteneklerin uluslararası alandaki başarılarını gözler önüne serdi. Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'in sevinçli duyurusu, gelecek yarışmalar için umut ve motivasyon kaynağı oldu. Önümüzdeki dönemde Türk cimnastiğinin daha fazla madalya ile döneceği beklentisi artıyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği