Anıt Park'ta Tarihi Buluşma: Bolu'dan Terörle Mücadelede Güçlü Mesajlar... BoluNet
222

 

 

 

Bolu'da Terör Saldırısına Karşı Birlik Mesajı: Emekli Askerler ve Siyasi Liderlerden Ortak Tepki

 

Bolu'da Ulusal Birlik ve Kardeşliğin Sembolü: Terör Saldırısına Karşı Ortak Basın Toplantısı

 

Bolu, Anıt Park Meydanı'nda, Kuzey Irak bölgesinde şehit düşen 12 kahraman askerimiz anısına düzenlenen ve ulusal birliği simgeleyen ortak bir basın toplantısına ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen destek mesajlarıyla, bu toplantı terör saldırısına karşı sert bir tepki olarak kaydedildi​​.

 

Bolu'nun önde gelen siyasi isimleri bu anlamlı organizasyonda bir araya geldi. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve AKP Bolu İl Başkanı Suat Güner'in yanı sıra, şehit ve gazi derneklerinin başkanları da bu önemli toplantıda yer aldı. Katılımcılar, teröre karşı nefretlerini ve birlikte mücadele etme kararlılıklarını dile getirdiler​​.

 

Bolu Emekli Subaylar Derneği Başkanı ve 1974 Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Ahmet Şerafettin Yamaner, toplantıda duygusal bir konuşma yaparak, şehit askerlerin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi ve şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını vurguladı​​.

 

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, vatan hainlerine lanet okuyarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesine devam edeceğini belirtti ve "Şehitlerimizin mekanı cennet olsun" diyerek üzüntüsünü ifade etti​​.

 

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, vatan söz konusu olduğunda siyasetin geri planda kaldığını belirterek, teröre karşı her zaman mücadele edeceklerini söyledi ve "Türk milletinin başı sağ olsun" diyerek, şehitlere rahmet diledi​​.

 

AKP Bolu İl Başkanı Suat Güner, katılan tüm siyasi partilere ve vatandaşlara teşekkür etti. Güner, "Şehit olan askerlerimizin kanları yerde kalmayacak" diyerek, görev yapan askerlere şükranlarını sundu​​.

 

Bu toplantı, Bolu ve Türkiye genelinde teröre karşı ortak bir duruşun sembolü oldu. Siyasi liderler ve emekli askerler, terörle mücadelede birlik ve beraberlik mesajı vererek, şehitlerimizin hatırasına saygı ve vefa gösterdiler.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği