Amatör Ruh, Profesyonel Destek: Deverenli'nin Spor Vizyonu... BoluNet
222
 
 

Bolu'da Spora Tam Destek: Deverenli'den Amatör Ruhlu Vaatler

 

Bolu'nun spor sevgisi yeni bir sayfa açıyor. Belediye Başkan Adayı Mustafa Deverenli, insanı dinç tutan sağlıklı yaşamın temeli olarak spora verdiği önemi dile getiriyor. Amatör ruhu canlı tutacak vaatlerle, Boluspor'a koşulsuz destek sözü veren Deverenli, sporun şehir yaşamında vazgeçilmez bir yere sahip olması gerektiğini vurguluyor.

 

Deverenli'nin spora bakış açısı, yalnızca fiziksel aktivitenin ötesinde, toplumsal birlikteliğin ve dayanışmanın da pekişmesine katkı sağlayacak bir vizyonu işaret ediyor. Belediyecilik anlayışının spora nasıl yansıyacağını açıklayan Deverenli, amatör ve bölgesel spor takımlarının yanı sıra, Boluspor'u destekleme konusunda kesin konuşuyor. Bolu'daki tüm spor turnuvalarının, AK Parti Belediyeciliği farkıyla takip edileceğini belirtiyor ve bu sözlerle, spora olan inancını ve desteklerini somut adımlarla ifade ediyor.

 

Deverenli'nin spora dair bu tutarlı ve cesaret verici sözleri, Bolu'da sporun geleceğine dair umutları artırıyor. Sporun, her yaşta insan için sağlık ve zindelik kaynağı olduğunu belirten Deverenli, Bolu'yu sporun başkenti yapma yolunda kararlı adımlar atmayı vaat ediyor. Boluspor ve diğer amatör takımların, bu yeni dönemde daha da güçlenerek yoluna devam edeceği mesajını veriyor.

 

Bu haber BoluNet için Mehmet Emre Şahin tarafından hazırlanmıştır.
Bolu'daki en son spor haberleri, derinlemesine analizler ve daha fazlası için www.bolunet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği