Ali Oral ve CHP'nin Duayenleriyle Belediyeler Arası İşbirliği - BoluNet
222

Göynük'ten Eskişehir'e: Ali Oral'ın Liderlik Yolculuğu ve Değerli Ziyaretler

 

BOLU GÖYNÜK - Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) önceki dönem genel başkanları ile bir dizi değerli ziyaret gerçekleştirerek, yerel yönetimlerdeki deneyim ve başarılarına dair önemli bilgiler edindi. Ali Oral, bu gezilerde Yılmaz Büyükerşen gibi efsanevi belediye başkanlarıyla bir araya gelme fırsatı buldu ve Eskişehir'deki başarılı belediyecilik uygulamalarını yerinde gözlemledi.

 

Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) efsanevi ismi ve Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, yerel yönetimlerdeki deneyimleri ve başarılarına dair değerli bilgiler edindi. Göynük'te, 47 yıl sonra CHP adına belediye başkanlığını kazanan Oral, Büyükerşen'in izinden giderek ilçesini bir kültür ve sanat merkezi olarak geliştirme hedefinde. Büyükerşen ile yapılan bu ziyaret, Oral'a, Eskişehir'deki başarılı belediyecilik uygulamalarını yerinde gözlemleme ve bu tecrübeleri Göynük'e adapte etme fırsatı verdi.

 

Bu ziyaretler, Oral'a Eskişehir, Sapanca, Bayırköy, Bilecik ve Bozüyük belediyeleri gibi çeşitli kentlerde belediye başkanları ve eski genel başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın gibi isimlerden değerli bilgiler elde etme imkanı tanıdı. Oral ve beraberindeki heyet, bu ziyaretler sırasında belediye başkanlarının değerli bilgi ve deneyimlerinden istifade etti ve bu tecrübeleri Göynük'ün sosyal ve kültürel kalkınmasında uygulamayı hedefledi.

 

Ali Oral'ın liderlik vizyonu, bu ziyaretlerle daha da güçlenirken, Göynük'ü bir kültür ve sanat merkezi olarak geliştirme hedefi, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in izlediği başarılı yollarla ilham buluyor. Oral, Göynük'te ilçenin tarihini ve doğal güzelliklerini koruyup ön plana çıkarmak gibi önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor. Göynük halkı, Oral'ın liderliğindeki bu yeni dönemden büyük umutlar besliyor ve ilçenin gelişimini büyük bir ilgiyle takip ediyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği