Ali Babacan Z Kuşağının Sessiz Çığlığını Duyurdu: Gençlerin Umutsuzluğu... BoluNet
222

Ali Babacan'dan Gençlerin Sesi Olma Çağrısı: "Muhammetler Yaşamalı"

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya üzerinden yaptığı duyarlı paylaşım ile ülkenin dört bir yanında yaşanan gençlik dramına dikkat çekti. Babacan, genç bir arkadaşının hayatına son vermesi üzerine, kelimenin tam anlamıyla anlamını yitiren bir toplumsal sorunun altını çizdi. "Çok acı..." diyerek başladığı paylaşımında, Z kuşağının karşı karşıya olduğu stereotiplere ve genelleştirmelere dikkat çekti.

 

Babacan, siyasetçilerin gençleri sadece oy pusulasında görmek yerine, onların sorunlarına çözüm üretmek zorunda olduğunu vurguladı. İktidarın ve diğer siyasi partilerin politikaları nedeniyle gençlerin sadece fakirleşmediğini, aynı zamanda mutsuzlaştığını ve umutsuzluğa sürüklendiğini belirtti.

 

Kendi yaşamlarından vazgeçecek kadar zorluklarla mücadele eden gençlerin, seçim dönemlerinde hatırlanmasını ve basit vaatlerle kandırılmaya çalışılmasını kabul etmediğini ifade eden Babacan, "Bizim için gençlerin sorunları, bugünün sorunları; yarının değil ve hiçbiri ertelenemez," dedi.

 

Gençlerin Batıdaki ve Asya'daki akranlarıyla eşit fırsatlara sahip olmadığını, yarınını tahayyül edemeyen ve derdine ortak bulamayan gençliğin benzer hayallere sahip olmadığını belirten Babacan, ülke şartlarını değiştirme ve gençlerin yaşama sevincini geri kazandırma zorunluluğuna işaret etti.

 

Babacan'ın paylaşımı, gençlerin yaşadığı zorluklara ve ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çeken, toplumun her kesiminden destek gören bir çağrı niteliğinde. Babacan, Muhammet ve akranlarının yaşam hikayelerinin, sadece birer istatistik olmaktan çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, gençlerin sorunlarının çözümü için somut adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği