Ali Babacan Halkın Nabzını Cumhuriyetin 100. Yılında Tutuyor!...BoluNet
222

Cumhuriyetin 100. Yılında Ali Babacan Halkın Nabzını Tutuyor

Cumhuriyetimizin 100. yılında, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Yenimahalle'de vatandaşlarla bir araya gelerek ülkenin geleceği hakkında önemli mesajlar aldı. Bu tür toplantılar, siyasi liderlerin halkın beklenti ve endişelerini doğrudan duyabilmesi açısından kritik öneme sahiptir.


Ali Babacan Vatandaşlara Soruyor: “Yaşanacak Bir Ülke İstiyoruz”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Yenimahalle’de vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye’nin çözülmesi gereken en önemli sorunlarını ve siyasetçilerden beklentilerini sordu.

“Çocuklarımızın İstikbali Yok, Liyakat Yok”

Babacan'ın sorduğu “Türkiye'nin çözülmesi gereken en önemli sorunları neler?” sorusuna birden fazla vatandaş “Yaşanacak bir ülke istiyoruz” diyerek yanıt verdi. Öne çıkan bir diğer yanıt ise “Çocuklarımızın istikbali yok, liyakat yok” oldu. Ali Babacan ise “Liyakat dediğimiz, devleti yöneten insanların işi bilen insanlar olması, değil mi? Mesaj alındı” dedi.

Ekonomi ve Refah Seviyesi

Refah seviyesinin artması gerektiği konusunda hemfikir olan vatandaşlardan biri “En büyük sorun ekonomi” derken bir diğeri Babacan’a “Ekonomi sizin dalınız, biz sizi bekliyoruz” dedi.

Yurt Dışında İkinci Sınıf Vatandaşlık

Bir vatandaş Babacan’a “yurt dışında ikinci sınıf vatandaş olmaktan bıktık, usandık” sözleriyle sitem etti. Gençlerin ülkede gelecek göremediği için yurt dışına gitmesi ise ortak bir endişeydi.

Eğitim ve Hukuk

Eğitim sisteminin sürekli değişmesinden hoşnut olmayan, hukuk ve adalet eksikliğinden yakınan vatandaşların bir kısmı da İstanbul Sözleşmesi’nden çıkmanın yanlış olduğunu dile getirdi.


Toplumun Nabzı ve DEVA Partisi'nin Rolü

Ali Babacan'ın bu toplantısı, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunların çözümü için halkın görüşlerini almayı amaçlıyor. Ekonomi, liyakat, yurt dışında yaşanan sıkıntılar ve eğitim sistemi gibi konuların gündeme gelmesi, bu sorunların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. DEVA Partisi'nin bu konulara ne gibi çözümler getireceği ise önümüzdeki dönemde daha net bir şekilde ortaya çıkacak.


YouTube bağlantısı: Ali Babacan Ankara Yenimahalle Toplantısı

Bu tür toplantılar ve halkın doğrudan katılımı, demokrasinin işleyişi için oldukça önemli. BoluNet olarak, bu ve benzeri gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği