Ali Babacan’dan Yüreği Isıtan Teşekkür Mesajı... BoluNet
222
 
 

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'dan Duygusal Teşekkür Mesajı

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, derin bir üzüntü ve hüzünle sardığı bu günlerde babası Hilmi Babacan'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyelerini ileten herkese samimi duygularını ifade eden bir mesaj yayınladı.

 

ALİ_BABACANDAN _TAZİYE_TEŞEKKÜR-MESAJI-1  

Bir dizi önemli ismin katılım gösterdiği cenaze töreninde ve sonrasında, Babacan ailesine desteklerini esirgemeyen herkese yönelik minnettarlık duygularını sosyal medya üzerinden paylaşan Babacan, babasının anısına duyulan saygının ve gösterilen dayanışmanın altını çizdi. Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların yanı sıra siyaset, iş dünyası, sanat ve basın camiasından birçok değerli ismin cenaze törenine katıldığı, taziyede bulunduğu ya da farklı yollarla Babacan ailesine ulaşarak başsağlığı dileklerini ilettiği belirtildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere, siyaset dünyasının önde gelen birçok ismi ve farklı siyasi partilerin liderleri, DEVA Partisi'nin teşkilat mensupları, birçok ülkenin Ankara Büyükelçisi ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, iş ve basın dünyasının önde gelen temsilcileri, Babacan'ın mesajında teşekkür edilenler arasında yer aldı.

 

Ali Babacan, mesajında ayrıca, eski çalışma arkadaşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, bilim insanlarına ve sanatçılara, tekstil sektörünün temsilcilerine ve vatandaşlara şükranlarını sundu. Aile adına tüm dua ve iyi dilekler için de teşekkür eden Babacan, herkesin geçmişlerine Allah'tan rahmet dilediğini ve dostların yokluğunu kimseye göstermemesi temennisinde bulundu.

 

Bu duygusal ve birleştirici mesaj, Türkiye'nin sosyal ve siyasi hayatında birlik ve beraberliğin, zor zamanlarda kenetlenmenin ne denli kıymetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu duygusal birlikteliğin yanı sıra, DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı da cenaze törenindeki yerini alarak Babacan ailesine derin taziyelerini ve dayanışma hislerini ilettimişti. Hilmi Babacan'ın anısına saygılarını sunan Bolu İl Başkanlığı, bu zorlu süreçte ailenin yanında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini göstermişlerdi.
Bolu'da siyasi ve sosyal çevrelerden gelen bu destek, birlik ve beraberliğin sadece sözde değil, gönülden de olduğunun bir göstergesi oldu.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği