Ali Babacan, Cumhuriyetin 100. Yılında Anıtkabir'e Tarihi Ziyaret!...BoluNet
222

Ali Babacan, Cumhuriyetin 100. Yılında Anıtkabir'e Duygusal Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

DEVA Partisi Genel Başkanı, Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de Andı

Ankara, Türkiye - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir'e anlamlı bir ziyarette bulundu. Babacan, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal ve vizyoner bir mesaj bıraktı.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun"

Ali Babacan ve ekibi, Anıtkabir'de düzenlenen törenle Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: "Cumhuriyetimizin 100. Yaşını kutlamak üzere huzurunuzdayız. Kökümüzün derinliklerinin idrakindeyiz. Geçmiş medeniyetlerimizden aldığımız güçle ve genç Cumhuriyetimizin birikimiyle yarınlara bakıyoruz."

DEVA Partisi'nin Vizyonu

Babacan, DEVA Partisi olarak Türkiye'nin güçlü, demokratik bir hukuk devleti olması için var gücüyle çalıştıklarını belirtti. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" şiarından hareketle, gücünü milletten aldıklarını ve en çok gençlere güvendiklerini ifade etti.

Farklılıklara Saygı ve Tam Demokrasi

Ali Babacan, farklılıklara saygıyı esas aldıklarını ve birbirlerine sırtlarını dönmeden, yüz yüze bakarak, tam demokrasi hedefiyle ilerlediklerini söyledi. "Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz," dedi.

"Sizin ve Yol Arkadaşlarınızın Ruhu Şad Olsun"

Babacan, Anıtkabir defterine yazdığı mesajı "Sizin ve yol arkadaşlarınızın ruhu şad olsun" sözleriyle tamamladı. Bu ziyaret, DEVA Partisi'nin ve Ali Babacan'ın, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye'nin geleceğine dair taşıdığı umut ve vizyonu bir kez daha gözler önüne serdi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği