Ali Babacan Bolu'da: Seçim Öncesi Şehir Turu ve Aday Tanıtımı... BoluNet
222

Ali Babacan Bolu'ya Geliyor: Yerel Seçimler Öncesi Şehir Turu ve Aday Tanıtımı

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bolu'ya bir ziyaret gerçekleştireceği bildirildi. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre; Babacan, 09 Şubat 2024 Cuma günü saat 16:00 itibarıyla Bolu'daki seçmenlerle ve esnafla birebir iletişim kurmak için şehre gelecek.

 

Babacan'ın programı kapsamlı ve şehrin nabzını tutacak nitelikte. İzzet Baysal Caddesi'nde gerçekleşecek halk buluşmasında, yerel esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmesi planlanıyor. Bu samimi buluşmanın, lokma dağıtım töreni ile daha da tatlanacağı ve Babacan'ın halkın sorunlarını dinleyerek, onlarla sohbet edeceği öğrenildi.

 

Soğuk bir Şubat gününü sıcak diyaloglar ve samimi sohbetlerle ısıtacak olan Babacan, halkla buluşmasının ardından il başkanlığına geçecek. Burada düzenlenecek olan basın ve aday tanıtım toplantısında, Bolu Belediye Başkanlığına aday gösterilen Eski İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin'in tanıtımı yapılacak. Aynı zamanda il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle de bir araya gelecek olan Babacan, seçim sürecinde Deva Partisi'nin politikaları ve hedefleri hakkında bilgilendirme yapacak ve önemli açıklamalarda bulunacak.

 

Deva Partisi'nin bu hamlesi, Bolu'daki siyasi atmosferi hareketlendirmenin yanı sıra, yerel seçimlerdeki iddialı pozisyonunu pekiştirmeye yönelik stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Babacan'ın ziyareti, hem partinin Bolu'ya verdiği önemi gösteriyor hem de yerel halkla kurulan güçlü bağın bir yansıması olarak görülüyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği